Τα πρώτα renders του Pixel 9 δείχνουν και τρίτο μοντέλο στη φετινή σειρά

0


Τον περασμένο Ιανουάριο, το 91mobiles και το MySmartPrice δημοσίευσαν renders των Pixel 9 και Pixel 9 Pro, αντίστοιχα, με την ευγενική χορηγία του γνωστού tipster Steve Hemmerstoffer aka OnLeaks. Ο Steve πλέον ενημερώνει ότι οι συσκευές αυτές ήταν στην πραγματικότητα το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL, καθώς η Google θα λανσάρει φέτος και μια έκδοση “XL”, επαναφέροντάς την για πρώτη φορά μετά τη σειρά Pixel 5. Αυτή τη φορά, πάντως, η ιστοσελίδα μας δίνει μια πρώτη αποκλειστική ματιά στο «απλό» Pixel 9.

Από αυτές τις εικόνες διαπιστώνουμε ότι το Pixel 9 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Pixel 9 Pro, αλλά με dual καμερα στο πίσω μέρος. Παρατηρούμε στρογγυλεμένες γωνίες, οπή κεντρικά επάνω στην οθόνη για την εμπρόσθια κάμερα, τα volume και power buttons στη δεξιά πλευρά, ενώ οι leaksters κάνουν λόγο για οθόνη 6.03’’ με flat panel και διαστάσεις 152.8 x 71.9 x 8.5-12mm.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες, αλλά αναμένεται και αυτό το μοντέλο με τον νέο επεξεργαστή Tensor G4 της Google. Πιθανότατα θα γίνει κάποια αναφορά σε αυτό στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2024 τον προσεχή Μάιο, αλλά η επίσημη παρουσίαση αναμένεται το φθινόπωρο.

[via]



Πηγή