Τα σημαντικότερα νέα από το Nintendo Indie World Showcase

2


Η Nintendo δημοσίευσε το video για το τελευταίο Indie World Showcase, απ’ όπου προέκυψαν ενδιαφέρουσες ειδήσεις και trailers για πληθώρα παιχνιδιών που θα δούμε τόσο στο Nintendo Switch, όσο και σε άλλες πλατφόρμες.

Ανάμεσα σε όλα ξεχώρισε η αποκάλυψη της Night School Studio (σ.σ. ανήκει πλέον στην Netflix) ότι το πολυαναμενόμενο Oxenfree II: Lost Signals θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου 2023 για Nintendo Switch, PS4, PS5, Windows PC (μέσω Steam) και Android/iOS μέσω του Netflix. Από το trailer βλέπουμε την Riley να επιστρέφει στην πόλη της για να λύσει το μυστήριο ορισμένων ασυνήθιστων ραδιοφωνικών εκπομπών και να χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα walkie-talkie για να επικοινωνεί με τους φίλους της.

Από τα υπόλοιπα κρατάμε το δωρεάν update για το Cult of the Lamb με τίτλο Relics of the Old Faith που θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 24 Απριλίου 2023, το οποίο προσθέτει ένα πιο πλούσιο σύστημα μάχης, photo mode, νέους εχθρούς, νέες ιστορίες, ανανεωμένα dungeons και επιλογή permadeath.

Αργότερα μέσα στη χρονιά περιμένουμε στο Nintendo Switch το Rift of the NecroDancer με νέο ρυθμικό σύστημα μάχης, το Quilts and Cats of Calico (μια παραλλαγή του κλασικού επιτραπέζιου Calico), το PlateUp! (παιχνίδι μαγειρικής και management εστιατορίου), το Bomb Rush Cyberpunk (στις 18 Αυγούστου 2023), το puzzle game με τίτλο Paper Trail, αλλά και το Brotato για όσους θέλουν κάτι εναλλακτικό του Vampire Survivors.

Τέλος, από σήμερα είναι διαθέσιμα στο Nintendo eShop τα εξαιρετικά Teslagrad Remastered, Teslagrad 2, Five Nights at Freddy’s: Security Breach και Shadows Over Loathing.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή