Τα crypto games θα κυριαρχήσουν μέσα στα επόμενα 5 χρόνια

28


Μιλώντας στο Business Insider, o συνιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian προβλέπει ότι τα play-to-earn crypto games θα κυριαρχήσουν στον gaming κόσμο τα επόμενα χρόνια.

O Ohanian ανέφερε ότι:

Το 90% των ανθρώπων δεν θα παίξει ένα παιχνίδι αν δεν αποτιμάται σωστά ο χρόνος του. Σε πέντε χρόνια, θα εκτιμάτε πραγματικά τον χρόνο σας και αντί να ξοδεύετε δολάρια για να αγοράσετε ηλίθια σφυριά που στην πραγματικότητα δεν σας ανήκουν, θα παίζετε κάποιο αντίστοιχο on-chain παιχνίδι που θα είναι εξίσου διασκεδαστικό και θα κερδίζετε πραγματικά αξία.

Τα games Play-To-Earn χρησιμοποιούν γενικά κρυπτογραφικά tokens αντί για ένα κανονικό νόμισμα εντός του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν θεωρητικά να ανταλλάξουν τα κέρδη τους εντός του παιχνιδιού με πραγματικό νόμισμα. Ο πιο δημοφιλής τίτλος στην κατηγορία αυτή τη στιγμή είναι το Axie Infinity, ένα game που μοιάζει με Pokemon, όπου τα ομώνυμα Axies μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν για το κρυπτονόμισμα RONIN.

Ωστόσο, η οικονομία του Axie αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα αφού οι αποδόσεις των παικτών μειώνονται με την πάροδο του χρόνου λόγω της άμεσης εξαργύρωσης των κερδών αντί της επένδυσης τους ξανά στο παιχνίδι, σύμφωνα με το Business Insider. Τέλος, το παιχνίδι έχει ορίσει ελάχιστο buy-in $300, ένα χρηματικό ποσό που χαρακτηρίζεται υψηλό – ιδίως για τους gamers που κερδίζουν ελάχιστα χρήματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή