Τα Replay του Apple Music γίνονται μηνιαία αν ακούς πολύ μουσική

0


Η υπηρεσία Apple Music παρουσιάζει μια μηνιαία έκδοση της εμπειρίας Replay, της ετήσιας ανακεφαλαίωσης της Apple που δείχνει στους χρήστες τα κορυφαία τραγούδια, καλλιτέχνες, άλμπουμ και άλλα. Από σήμερα, οι χρήστες μπορούν πλέον να βλέπουν τις μηνιαίες μουσικές τους συνήθειες, δίνοντάς τους πρόσθετη πρόσβαση στις πληροφορίες για τις ακροάσεις τους.

Η πλήρης εμπειρία είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας – replay.music.apple.com – και απαιτεί ένα Apple ID για να συνδεθείτε. Εκτός από τα κορυφαία κομμάτια, οι συνδρομητές μπορούν να δουν το μηνιαίο χρόνο ακρόασης και το Apple Music θα τους ενημερώσει ακόμη και όταν έφτασαν σε ένα συγκεκριμένο ορόσημο, όπως τα συνολικά λεπτά που ακούστηκαν. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μοιράζονται τις πληροφορίες του Replay με την οικογένεια και τους φίλους τους, καθώς και να επανεξετάζουν τα μηνιαία και ετήσια στατιστικά στοιχεία στο αρχείο του Apple Music. Η Apple σημειώνει ότι μόνο οι χρήστες που “ακούν αρκετή μουσική” θα λαμβάνουν μηνιαία στατιστικά στοιχεία.

Η νέα μηνιαία έκδοση είναι πιθανότατα μια προσπάθεια να συνεχίσει να ανταγωνίζεται το Spotify Wrapped, το οποίο εισήγαγε αρκετά νέα χαρακτηριστικά το 2023, συμπεριλαμβανομένου του AI DJ του Spotify και μιας λειτουργίας που ταιριάζει τους χρήστες με μια πόλη με βάση το ιστορικό ακρόασης.

Επιπλέον, η λίστα αναπαραγωγής Replay Mix της Apple για το 2024 είναι διαθέσιμη σήμερα στην εφαρμογή Apple Music. Η λίστα αναπαραγωγής αντιπροσωπεύει ένα εξατομικευμένο διάγραμμα με τα κορυφαία τραγούδια της χρονιάς και θα ενημερώνεται εβδομαδιαία.



Πηγή