Τεστ πτώσης και μπαταρίας για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max [Videos]

5


Αφού παρακολουθήσαμε τα βασανιστήρια του JerryRigEverything στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, ήρθε η ώρα να δούμε και ένα drop test από το κανάλι Everything Apple Pro προκειμένου να επαληθεύσουμε την όχι και τόσο μεγάλη ανθεκτικότητα του γυαλιού, αλλά και του τιτανίου που χρησιμοποιεί η εταιρεία στο Max μοντέλο της φετινής σειράς.

Όπως μπορείτε να δείτε, στην πρώτη δοκιμή αμφότερα τα πηγαίνουν σχετικά καλά, αν και η επικάλυψη του τιτανίου φεύγει εύκολα όταν πέφτει το iPhone 15 Pro Max σε τσιμέντο. Στη δεύτερη πτώση και τα δύο φεύγουν με σπασμένη πλάτη, αλλά παρατηρούμε ότι η οθόνη του iPhone 15 Pro Max καταφέρνει να επιβιώσει.

Στο δεύτερο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, έχουμε την δοκιμή αυτονομίας που πραγματοποίησε το κανάλι Mrwhostheboss συγκρίνοντας τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 και iPhone 13 Pro Max.

Θα περίμενε κανείς ότι το iPhone 15 Pro Max θα συνέχιζε την παράδοση των Max μοντέλων της Apple, αλλά η κορυφή πηγαίνει φέτος στο iPhone 15 Plus! Το τελευταίο άντεξε για 13 ώρες και 19 λεπτά, με το iPhone 15 Pro Max να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 11 ώρες και 41 λεπτά, ενώ στην τρίτη και την τέταρτη θέση βρίσκουμε τα iPhone 13 Pro Max (11 ώρες + 19 λεπτά) και iPhone 14 Pro Max (10 ώρες + 54 λεπτά).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή