Το αναδιπλώμενο smartphone θα διαθέτει τριπλή κάμερα

8


Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει λίγο πίσω στον κύκλο των πληροφοριών, μιας και το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε έντονα προς τη σειρά Samsung Galaxy S10, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε η αναζήτηση νέων στοιχείων για το περίφημο αναδιπλώμενο smartphone Samsung Galaxy F (ή όπως θα λέγεται).

Όπως αποκαλύπτει η κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, η οποία επικαλείται πηγή στον τομέα της βιομηχανίας της Νότιας Κορέας, η Samsung θα καταφέρει να τοποθετήσει τριπλή κάμερα στο επερχόμενο αναδιπλώμενο smartphone και δεν αποκλείεται να είναι η ίδια με αυτήν που θα δούμε στο Samsung Galaxy S10+, δηλαδή διπλό αισθητήρα συν έναν τρίτο με υπερευρυγώνιο φακό.

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy F θα διαθέτει μία εξωτερική οθόνη αφής Cover Displayμεγέθους 4.58” ανάλυσης 1960 x 840 (21:9 αναλογία, 420ppi), εσωτερική αναδιπλώμενη οθόνη αφής 7.3” ανάλυσης 2152 x 1536 (4.2:3 αναλογία, 420ppi), με την πρώτη μαζική παραγωγή να μη ξεπερνά το 1 εκατ. τεμάχια. Η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου σε τιμή €1500+.

[via]



Πηγή