Το αναδιπλώμενο smartphone σε νέο video στα χέρια του προέδρου της!

6


Στις αρχές της χρονιάς, είδαμε ένα μικρό video για το αναδιπλώμενο smartphone που ετοιμάζει η Xiaomi και μείναμε τουλάχιστον εντυπωσιασμένοι για την υλοποίηση αυτού του concept. Παρόλα αυτά, μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο κρατάμε πάντοτε μικρό καλάθι.

Σήμερα, ωστόσο, ο πρόεδρος και συνιδρυτής της εταιρείας, κ. Lin Bin, επιβεβαίωσε μέσα από το κινέζικο δίκτυο Weibo ότι αυτό που είδαμε ήταν αληθινό και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημοσιεύοντας ένα ακόμη teaser video!

Η συσκευή μοιάζει με tablet όταν είναι ξεδιπλωμένη, ενώ όταν διπλώνονται και οι δύο πλευρές του για να μετατραπεί σε smartphone, με ταυτόχρονη αυτόματη μετατροπή του περιβάλλοντος χρήσης σε smartphone mode. Για λόγους χρηστικότητας, η Xiaomi έχει τοποθετήσει το power button στην επάνω πλευρά, έτσι ώστε να μην το ψάχνεις στις πλευρές.

Σε ό,τι αφορά τη μαζική παραγωγή, ο κ. Lin αναφέρει ότι το συγκεκριμένο είναι πρωτότυπο και πως θα εξετάσουν το ενδεχόμενο παραγωγής εάν και εφόσον υπάρξει η ανάλογη ζήτηση από τους καταναλωτές, κάτι που θα εκλάβουν κυρίως από το online feedback. Οι δύο πιθανές ονομασίες του είναι Xiaomi Mi Dual Flex και Xiaomi Mi MIX Flex!

Το διπλά αναδιπλώμενο smartphone της Xiaomi βρίσκεται προ των πυλών! Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια εύκαμπτη αναδιπλώμενη οθόνη, με τετραπλό μεντεσέ, εύκαμπτο κάλυμμα, προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήσης MUI και άλλες τεχνολογίες για την κατασκευή του πρώτου αναδιπλώμενου smartphone μας, το οποίο θα είναι το πρώτο στον κόσμο με δυνατότητα αναδίπλωσης από τις δύο πλευρές. Αυτή η συμμετρία παρέχει μια άριστη εμπειρία χρήσης tablet και smartphone, ενώ είναι πρακτικό και όμορφο. Παρά το γεγονός ότι είναι πρωτότυπο, σας το παρουσιάζουμε! Και αν σας αρέσει θα προχωρήσουμε σε μαζική παραγωγή! Τα δύο ονόματα που εξετάζουμε είναι Mi Dual Flex και Mi MIX Flex, αλλά είμαστε ανοικτοί στις προτάσεις σας!



Πηγή