Το δωρεάν fighter της Warner Bros. με πασίγνωστους χαρακτήρες της

10


Η Warner Bros. επιστρατεύει τους διασημότερους χαρακτήρες από το “οπλοστάσιο” της για να τους πετάξει στην αρένα του νέου free-to-play παιχνιδιού Multiversus που ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα.

Οι Batman, Arya Stark, Tom και Jerry, Bugs Bunny, Superman και Shaggy είναι μόνο λίγοι από αυτούς που θα δούμε στο ρόστερ του παιχνιδιού, το οποίο θα αφορά μάχες 1v1 και 2v2 με cross-play μεταξύ PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το ρόστερ θα εμπλουτίζεται σταδιακά με νέους χαρακτήρες, ακολουθώντας δηλαδή την τακτική του Super Smash Bros., επομένως, στο μέλλον θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τους gamers.

Το Multiversus αναμένεται σε κάποια φάση μέσα στο 2022, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή