Το εργαλείο για καλύτερη απόδοση της Android συσκευής – Newsbeast

7



Είναι μια αλήθεια πανανθρώπινη και οικουμενική, πως ό,τι κι αν κάνεις η φορητή συσκευή θα γίνεται με τον χρόνο όλο και πιο αργή.

Αρχεία συσσωρεύονται, εφαρμογές λειτουργούν στο παρασκήνιο και άλλα τέτοια υπέροχα καταλήγουν με το μηχάνημα να σέρνεται.

Κι ενώ πολλά είναι αυτά που μπορείς να κάνεις και άλλα τόσα τα μέτρα που πρέπει να πάρεις, ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι η εφαρμογή SD Maid. Που ακόμα και η δωρεάν εκδοχή της είναι από τις καλύτερες της αγοράς, καθαρίζοντας το κινητό και την ταμπλέτα στη στιγμή.

Και το καλύτερο της ιστορίας; Το κάνει χωρίς να υπερφορτώνει το σύστημα με αμφιβόλου αποτελεσματικότητας λειτουργίες ή να προσπαθεί να σε πείσει να εγκαταστήσεις και άλλα προϊόντα της εταιρίας.

Τι καθαρίζει; Τα πάντα! Από διπλά αρχεία καταγραφής όλων των τύπων και διπλοεγγραφές μέχρι και δεδομένα από εφαρμογές που έχεις σβήσει και έχουν ξεμείνει στο σύστημα. Την ίδια ώρα, θα σβήσει ακόμα και περιττά δεδομένα που η απώλειά τους δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής.

Και όταν τα κάνει αυτά, θα βρει και τρόπους για να κάνει τη συσκευή να τρέχει πιο γρήγορα, χωρίς να πειράξει τίποτα χρήσιμο και αποθηκευμένο. Κι όλα αυτά με μερικά απλούστατα στη χρήση εργαλεία που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή