Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι και φέτος συσκευή Samsung Galaxy

15


Έχουμε μπει πλέον σε ρυθμούς Χριστουγέννων και όπως είναι φυσιολογικό, όλοι αναζητούν μοναδικά δώρα για να χαρίσουν χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός χριστουγεννιάτικου δώρου προϋποθέτει σκέψη και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως δύσκολη διαδικασία, εάν δεν έχεις θέσει τα κατάλληλα κριτήρια.

Για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, θέλουμε να προσφέρουμε δώρα που θα κάνουν τους ανθρώπους που αγαπάμε να αισθανθούν ξεχωριστοί και μοναδικοί. Θέλουμε να τους εμπνεύσουμε και να τους ενθουσιάσουμε για την επερχόμενη χρονιά, να ωθήσουμε τα ταλέντα τους στο υψηλότερο επίπεδο βελτίωσης και να τους διευκολύνουμε τις καθημερινές δραστηριότητες κατά το μέγιστο δυνατό.

Εάν λοιπόν επιθυμείς να γλιτώσεις χρόνο και κόπο από την προσπάθεια εύρεσης του κατάλληλου δώρου, ο προορισμός είναι ένας! Για ακόμα μία χρονιά τα προϊόντα Samsung Galaxy θα καταπλήξουν τους φίλους, τους γονείς, τα αδέρφια, ακόμη και τους συνάδελφους, καθώς αποτελούν όμορφες προτάσεις δώρων που προσφέρουν βέλτιστες λειτουργίες για τις καθημερινές ανάγκες των κατόχων τους. Άλλωστε, ποιος δεν ενθουσιάζεται όταν συνειδητοποιεί ότι ξετυλίγει ένα δώρο τεχνολογικού προϊόντος;

Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Με δώρο ένα προϊόν Samsung Galaxy, η εμπειρία που θα βιώσουν οι οικείοι σου θα είναι τουλάχιστον ξεχωριστή, είτε το χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους, είτε στη σχολή τους, είτε απλώς για να ψυχαγωγηθούν.

Samsung Galaxy Z Flip4: Το κατάλληλο δώρο για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν

To Galaxy Z Flip4 συνδυάζει το στυλ, τη λειτουργικότητα και ένα βολικό μέγεθος σε μία συσκευή. Οι αναβαθμισμένοι αισθητήρες και οι κάμερες, το ξεχωριστό λογισμικό και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του βοηθούν τους χρήστες να πάρουν εξαιρετικές λήψεις φωτογραφιών και videos σε κάθε συνθήκη φωτισμού, καθώς και να πειραματιστούν με διάφορα modes για να διευρύνουν τους ορίζοντες της δημιουργικότητάς τους.

Samsung Galaxy Z Fold4: Για τον σύγχρονο επαγγελματία

Πρόκειται για μία συσκευή που ενισχύει την παραγωγικότητα του επαγγελματικού πνεύματος και εξυψώνει την εμπειρία θέασης κάθε στιγμή. Ακόμη και εάν ο άνθρωπος σας βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, με το Samsung Galaxy Z Fold4 παρέχεται η υποστήριξη περάτωσης πολλαπλών λειτουργιών όπου κι αν βρίσκεται. Εκτός, όμως, από επαγγελματικό πολυεργαλείο, το Galaxy Z Fold4 θα τον καλύψει και στις χαλαρές στιγμές του, μιας και θα απολαμβάνει τα αγαπημένα του games και ταινίες στην εκπληκτική οθόνη του.

Samsung Galaxy S22 Series: Για τον επίδοξο creator

Η σειρά Samsung Galaxy S22 περιλαμβάνει τρία smartphones – Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ και S22. Όποιο και αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι οι καθημερινές στιγμές των οικείων σας θα γίνουν επικές. Με έναν ξεχωριστό σχεδιασμό, όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν εξαιρετικές κάμερες για να απαθανατίσουν τις σημαντικότερες στιγμές τους. Και όσοι βλέπουν λίγο πιο επαγγελματικά τα social media, μπορούν να απογειώσουν το περιεχόμενο που παράγουν με τις λειτουργίες Director’s View και Single Take.

Samsung Galaxy Tab S8 Series: Ένα χρήσιμο δώρο για τον καθένα

Σε αυτήν την εποχή όπου η συνδεσιμότητα και η φορητότητα αποτελούν σημαντικά προαπαιτούμενα για τον μέσο χρήστη, τα tablets της σειράς Galaxy Tab S8 είναι προορισμένα να γίνουν ευχάριστος σύντροφος χάριν στο εξελιγμένο hardware, τις premium λειτουργίες για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την απρόσκοπτη επικοινωνία με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, έτσι ώστε να έχεις την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεσαι είτε για λόγους διασκέδασης, είτε για την εργασία σου.

Samsung Galaxy Watch5 series: Για τους λάτρεις του fitness

Ένα smartwatch αποτελεί χρήσιμο δώρο για όσους προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση. Τα νέα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro είναι ανθεκτικά και πολυλειτουργικά. . Αμφότερα έρχονται με πολύ προσεγμένη premium κατασκευή για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, είναι ενισχυμένα με βιομετρικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και της ευεξίας του χρήστη, καθώς και με πληθώρα προγραμμάτων εκγύμνασης που βοηθούν τον χρήστη να αναβαθμίσει το επίπεδο της προπόνησης του.*

Samsung Galaxy Buds2 Pro: Για τους απαιτητικούς μουσικόφιλους

Τα Galaxy Buds2 Pro έρχονται με νέο compact σχεδιασμό για ξεκούραστη πολύωρη χρήση σε κάθε τύπο αυτιού και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου Hi-Fi 24bit στους μουσικόφιλους με τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου που απομονώνει τον χρήστη από το πολύβουο εξωτερικό περιβάλλον, στον χώρο εργασίας ή στον χώρο μελέτης. Με μεγάλη αυτονομία και διακριτική θήκη φόρτισης που μπορείς να κουβαλάς άνετα στην τσέπη σου, τα Galaxy Buds2 Pro θα σου προσφέρουν μια wow εμπειρία ακρόασης.

Όποια Samsung Galaxy συσκευή και αν επιλέξετε φέτος τα Χριστούγεννα για τους αγαπημένους σας, είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθείτε με την χαρά που θα εμφανιστεί στα πρόσωπά τους. Σε αυτούς που είναι ήδη κάτοχοι κάποιας συσκευής Samsung Galaxy, θα επωφεληθούν από την απρόσκοπτη και άμεση επικοινωνία μεταξύ των συσκευών τους, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων μέσω του Quick Share.**

*Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή διαταραχής ύπνου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για συμβουλές.

**Για να στείλετε ή να λάβετε αρχεία με τo Quick Share, τόσο η συσκευή αποστολής όσο και η συσκευή λήψης πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει το Wi-Fi και τη λειτουργία Quick Share. Η λειτουργία Quick Share είναι διαθέσιμη σε smartphones και tablets Samsung Galaxy με λειτουργικό σύστημα Android OS έκδοση 10.0(Q) και One UI 2.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. Οι συσκευές Galaxy που λαμβάνουν πρέπει να υποστηρίζουν Wi-Fi Direct ή Wi-Fi Aware. Η ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις προδιαγραφές συνδεσιμότητας Wi-Fi της συσκευής, τη διαθεσιμότητα της εμπειρίας πολλαπλών συσκευών και το περιβάλλον δικτύου.

Για περισσότερες προτάσεις δώρων επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή