Το κοινωνικό δίκτυο του Donald Trump!

13


Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τη δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, την TRUTH Social, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Trump Media and Technology Group (TMTG).

H νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Trump πρόκειται να ξεκινήσει δοκιμαστικά τον Νοέμβριο και θα είναι διαθέσιμη μόνο στους προσκεκλημένους. Η ευρύτερη κυκλοφορία της αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ο Trump επιδίωξε να δημιουργήσει μια αντίπαλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αφού αποκλείστηκε σχεδόν από όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες. Πριν λίγο καιρό φέτος, μεγάλες εταιρείες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όπως η Twitter και η Facebook απαγόρευσαν ή ανέστειλαν τον λογαριασμό του Trump για παραβίαση των πολιτικών τους μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Ως εκ τούτου, ο Trump δημιούργησε την TRUTH Social και την TMTG για να αντισταθεί στον αποκλεισμό του από τις Big Tech. «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, ωστόσο ο αγαπημένος σας Αμερικανός Πρόεδρος έχει αποσιωπηθεί », είπε ο Trump στην ανακοίνωση.

Η εφαρμογή TRUTH Social θα κυκλοφορήσει μέσω μιας νέας εταιρείας που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Ομίλου Media and Technology Trump και της Digital World Acquisition Corp.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή