Το κρυφό αλλά έξυπνο hack στο iPhone για να ακούγεται καθαρά η φωνή σας, χωρίς τους γύρω θορύβους

24


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν νιώσει τη δυσκολία του να κάνουν ένα τηλεφώνημα ενώ περπατούν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Στα iPhone, αυτό θα είναι πλέον πιο εύκολο.

Η Apple διόρθωσε το πρόβλημα με μια λειτουργία που εξουδετερώνει τον περιβάλλοντα θόρυβο, ώστε ο παραλήπτης να ακούει μόνο τη φωνή σας κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι πρέπει να πατήσετε στο iPhone σας για να ακούγεται μόνο η φωνή σας

Κατά τη διάρκεια της κλήσης σας, σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου.

Επιλέξτε Mic Mode (Λειτουργία μικροφώνου) στην επάνω δεξιά γωνία και πιέστε Voice Isolation (Απομόνωση φωνής), η οποία δίνει προτεραιότητα στη φωνή σας και αποκλείει τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Η λειτουργία Mic Mode κυκλοφόρησε με το iOS 15 της Apple το 2021, αλλά είναι προσβάσιμη μόνο με τα μοντέλα iPhone XR, iPhone XS και νεότερα iPhone με iOS 16.4 ή νεότερη έκδοση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για το FaceTime, το οποίο προσφέρει επίσης Wide Spectrum που ενισχύει τους θορύβους γύρω σας χωρίς να επηρεάζει τη φωνή σας, αλλά αυτό μειώνει την ποιότητα και την καθαρότητα των παραγόντων.

Από προεπιλογή, οι κλήσεις κινητής τηλεφωνίας σε ένα iPhone χρησιμοποιούν την τυπική λειτουργία μικροφώνου, παρέχοντας κάθε θόρυβο περιβάλλοντος και φωνή στον παραλήπτη.

Οι χρήστες θα πρέπει να επιστρέψουν στο πρότυπο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν τον τύπο ποιότητας ήχου.

Η απομόνωση φωνής είναι επίσης διαθέσιμη για iPad που τρέχουν με iPadOS 15 ή νεότερη έκδοση και για Mac που τρέχουν με MacOS Monterey ή νεότερη έκδοση.

Πότε κυκλοφορεί το iOS 17 από την Apple -Τι περιλαμβάνει

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο iOS 17 τον Σεπτέμβριο, το οποίο είναι γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά.

Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι οι λέξεις τους διορθώνονται αυτόματα λανθασμένα, αλλά το νέο σύστημα προσθέτει ένα νέο γλωσσικό μοντέλο που διαθέτει μια πιο προσιτή συντόμευση για να επιστρέψετε στην αρχική λέξη αν το σύστημα κάνει λάθος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τώρα, η υπαγόρευση χρησιμοποιεί επίσης ένα νέο μοντέλο με τεχνητή νοημοσύνη.

Η Apple κάνει επίσης μια μικρή αλλά ισχυρή αλλαγή στο Siri στο νέο iOS 17 – οι χρήστες μπορούν να εγκαταλείψουν το “Hey” και χρειάζεται μόνο να πουν “Siri” για να ενεργοποιήσουν την εικονική βοηθό.

Η αλλαγή αυτή ήταν ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό των οπαδών του iOS και φαίνεται ότι η Apple τελικά άκουσε την απαίτησή τους.

Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο iOS 17 και ονομάζεται Check In. Το εργαλείο θα σας επιτρέπει να ειδοποιείτε τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας όταν έχετε φτάσει με ασφάλεια σε έναν προορισμό.

Και ένα άλλο χαρακτηριστικό θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του iOS τερματίζουν τις κλήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ το κουμπί τερματισμού κλήσης βρίσκεται επί του παρόντος στο κέντρο του κάτω μέρους της οθόνης, οι δοκιμαστές beta αποκάλυψαν ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Μετά την ενημέρωση, το κουμπί τερματισμού κλήσης θα μετακινηθεί στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης.

Οι εφαρμογές iMessage θα αποθηκεύονται σε ένα σημείο, συνήθως πάνω από την περιοχή αποστολής μηνυμάτων. Πατήστε το νέο κουμπί συν για να δείτε όλα όσα στέλνετε περισσότερο – όπως φωτογραφίες, ηχητικά μηνύματα και την τοποθεσία σας. Σαρώστε προς τα πάνω για να δείτε τις υπόλοιπες εφαρμογές iMessage.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή