Το μεγαλύτερο 1v1 τουρνουά League of Legends στην Ελλάδα

12


15.000 παίκτες από 27 χώρες έλαβαν μέρος πέρσι στο Red Bull Solo Q! Φέτος ξεκινάει στην Ελλάδα από τις 11 Φεβρουαρίου με τον ελληνικό τελικό να πραγματοποιείται στο GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την μεγαλύτερη εκδήλωση esports & gaming στην Ελλάδα.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις;

Πάρε μέρος σε έναν από τους 4 online προκριματικούς στις 11, 12, 18 και 19 Φεβρουαρίου, δείξε τα skills σου στο 1v1 του League of Legends και κέρδισε μια θέση στον μεγάλο ελληνικό τελικό. Οι συμμετοχές μπορούν να είναι απεριόριστες, αλλά όταν έρθει η ώρα του check-in μόνο οι 512 πρώτοι θα μπορέσουν να λάβουν μέρος. Οπότε μην ξεχαστείς! Μπες 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα και κάνε το check-in σου.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στους online προκριματικούς εδώ.

Μέσα από τους προκριματικούς θα αναδειχθούν 8 παίκτες οι οποίοι θα δώσουν ραντεβού για να αναμετρηθούν στις 26 Φεβρουαρίου, στο GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ο οποίος θα μεταδοθεί LIVE στο twitch.tv/redbullgr.

Θα πάρεις το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό;

Οι νικητές του ελληνικού τελικού θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, gaming gear και φυσικά το χρυσό εισιτήριο του Παγκοσμίου Τελικού στο Λονδίνο, στις 18-19 Μαΐου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Φέτος, αναμένεται ακόμα πιο δυνατή χρονιά καθώς τα έπαθλα κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Θα σου δώσουμε ένα μικρό hint… Έχεις δει ποτέ από κοντά αγώνες του Mid-Season Invitational 2023;

Stay tuned γιατί θα σου αποκαλύψουμε περισσότερα όσο περνάνε οι μέρες.

Πάντα υπάρχει ένα Red Bull ‘twist’:

Το Red Bull Solo Q δίνει ένα twist στα ματς του League of Legends, βάζοντας τους παίκτες να δώσουν 1v1 μάχες αντί για το κλασικό 5v5. Ο πρώτος παίκτης που θα κάνει “First blood”, ή θα καταστρέψει το tower του αντιπάλου του ή θα φτάσει τα 100-minions score, αναδεικνύεται νικητής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή