Το νέο αναδιπλούμενο αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

16


Το νέο αναδιπλούμενο Smartphone MOTOROLA Razr 40 Ultra, φέρνουν αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα καταστήματά τους, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Με κομψό, premium σχεδιασμό, πρωτοποριακή οθόνη και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το νέο μοντέλο της MOTOROLA εντυπωσιάζει με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Η νέα flagship συσκευή διαθέτει τη μεγαλύτερη στο είδος της εξωτερική οθόνη OLED 3,6’’ και επιτρέπει στον χρήστη γρήγορη πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειάζεται, αλλά και τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πολλές βασικές εργασίες χωρίς να ανοίγει τη συσκευή του. Είναι το πιο λεπτό αναδιπλούμενο Smartphone και έχει κύρια οθόνη OLED FHD+ 6,9’’, ιδανική να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εφαρμογή και εργασία. Το MOTOROLA Razr 40 Ultra αναβαθμίζει τη λήψη φωτογραφιών, με τη λειτουργία Tripod View που μετατρέπει τη συσκευή σε τρίποδο, ενώ η triple camera του προσφέρει ανεπανάληπτες λήψεις. Με κύρια κάμερα 13 MP, Ultra-wide & macro, και selfie κάμερα 32 MP υπόσχεται φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας που θα εντυπωσιάσουν.

Το νέο Smartphone της MOTOROLA είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1, μνήμη RAM 8GB, διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία τεχνολογίας Dolby Atmos® και μπαταρία 3800 mAh μεγάλης αυτονομίας. Στα πλεονεκτήματα της συσκευής συγκαταλέγονται, επίσης, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 30W, αλλά και η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία στον χρήστη.

Το MOTOROLA Razr 40 Ultra είναι 5G, πιστοποιημένο στο δίκτυο COSMOTE, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα[1], με πάνω από 85% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[2].

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το MOTOROLA Razr 40 Ultra με τιμή εκκίνησης τα 999,90€[3] (ή από 20,83€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις[4]) ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX, ενώ έχουν και 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Η τιμή από 1η Αυγούστου θα διαμορφωθεί στα 1.199,90€. Εναλλακτικά, στα φυσικά καταστήματα και έως 31/08 μπορούν να το αποκτήσουν και με έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα και χωρίς τόκους. Η συσκευή διατίθεται σε 3 χρώματα, μαύρο, μπλε και κόκκινο/μωβ (Infinite Black, Glacier Blue, Viva Magenta), και μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.

1 Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.

2 Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

3 Oι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

4 Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή