Το νέο παιχνίδια από τον δημιουργό του Stardew Valley

6


Ο Eric Barone, ο μοναχικός λύκος πίσω από τη δημιουργία του εξαιρετικού και πολύ επιτυχημένου Stardew Valley, προχώρησε σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της δουλειάς του.

Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι με τίτλο Haunted Chocolatier, το οποίο θα μας βάλει στον ρόλο ενός σοκολατοποιού που μετακομίζει σε μια νέα πόλη. Τα γραφικά και η αισθητική είναι στην ίδιος φιλοσοφία με το Stardew Valley, όμως, θα υπάρχει διαφοροποίηση στο gameplay.

Οι gamers δεν θα ασχολούνται με συλλογή πόρων από χωράφια και ζώα, αλλά θα προσπαθούν να κρατήσουν λειτουργικό το εργοστάσιο σοκολάτας. Τα απαραίτητα υλικά θα τα βρίσκουν ταξιδεύοντας στο δάσος μέσω μιας πύλης που ανοίγει από το σπίτι τους και εκεί θα συναντούν αντιπάλους που θα πρέπει να εξουδετερώσουν σε μάχες η από το πλείστον μικρής δυσκολίας.

Αφού φτιάξουν την σοκολάτα τους θα μπορούν να διακοσμήσουν το μαγαζάκι και να την πουλήσουν στους κατοίκους της πόλης με τη βοήθεια…μικρών φαντασματων (εξ ου και ότι haunted στον τίτλο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι πλατφόρμες όπου θα είναι διαθέσιμο το Haunted Chocolatier.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή