Το νέο Android tablet για πρόσβαση σε cloud gaming υπηρεσίες

14


Το μέλλον του gaming βρίσκεται στο cloud και ειδικά φέτος το έχουμε καταλάβει για τα καλά, από τη στιγμή που ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές επιχειρούν να πάρουν κεφάλι στην αγορά των φορητών συσκευών για game streaming.

Η τελευταία πρόταση έρχεται από τη Razer, η οποία παρουσίασε επίσημα το Razer Edge ως ένα Android tablet που είναι βελτιστοποιημένο για gaming μέσω των διάφορων cloud υπηρεσιών. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία WiFi-only και μία WiFi+5G αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του Razer Kishi V2 Pro controller με ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά και τεχνολογία απτικής ανάδρασης.

Το Razer Edge διαθέτει οθόνη 6.8’’ FHD+ AMOLED (2400 x 1080) με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144Hz, επεξεργαστή Snadpragon G3x Gen1 3GHz που κατασκευάστηκε ειδικά για την συγκεκριμένη συσκευή, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, κεραίες WiFi 6E και Bluetooth 5.2, και μπαταρία 5000mAh. Η εταιρεία έχει προεγκατεστημένα τα Xbox Cloud Gaming, Nvidia GeForce NOW και Steam Link, ενώ υποστηρίζονται κανονικά όλα τα Android games μέσα από το κατάστημα Google Play Store.

Το Razer Edge θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 με τιμή εκκίνησης τα $399 για την έκδοση WiFi.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή