Το νέο mobile game έρχεται σε Android και iOS μέσα στο καλοκαίρι [Video]

3


Μέσα στο καλοκαίρι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη ένα mobile παιχνίδι Pokémon για συσκευές Android και iOS. Ο τίτλος του είναι Pokémon Masters και φέρνει μαζί του μια διαφορετική προσέγγιση στη σειρά, καθώς οι trainers και τα Pokémon συνεργάζονται για να βγουν νικητές σε ένα τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο νησί Pasio. Οι gamers θα δουν διάσημους trainers και Pokémon από όλες τις γενιές του παρελθόντος.

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια Pokémon, στο Pokémon Masters μαζεύεις trainers αντί για Pokémon. Είναι ένα single-player παιχνίδι όπου το βάρος πέφτει στους trainers και τη σχέση που αναπτύσσουν με ένα μοναδικό Pokémon, αντί να συλλέγεις και να ανεβάζεις το επίπεδο μιας ομάδας από Pokémon.

Κάθε trainer έχει στην κατοχή του ένα μοναδικό Pokémon και θα χρειαστεί να σχηματίσεις μια ομάδα από τρεις trainers για να τα καταφέρεις στο Pokémon Masters League. Οι μάχες γίνονται σε πραγματικό χρόνο και οι trainers συμμετέχουν στην έκβαση τους ενισχύοντας ή γιατρεύοντας τα Pokémon τους. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει online multiplayer mode.

Το Pokémon Masters αναπτύσσεται από τη DeNA και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία σύνδεση με το Pokémon Go της Niantic. Θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν πολλές επιλογές για in-app αγορές που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες.



Πηγή