Το νέο mobile game έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου 2023 σε Android και iOS

25


Σε μια περίοδο όπου κυκλοφορούν φήμες για remakes των πρώτων παιχνιδιών Tomb Raider, αλλά και πληροφορίες για νέα ταινία και τηλεοπτική σειρά από την Amazon, έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο mobile game με πρωταγωνίστρια τη Lara Croft που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2023.

Ο λόγος για το Tomb Raider Reloaded που είναι μεν διαθέσιμο σε ορισμένες Ασιατικές χώρες από το 2021, αλλά τώρα θα πραγματοποιηθεί το επίσημο λανσάρισμα σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη του έγινε από τις Emerald City Games και Onoma (πρώην Square Enix Montreal) σε συνεργασία με την Crystal Dynamics, με την Onoma να είναι το studio πίσω από το πολύ δημοφιλές Lara Croft Go. Το τελευταίο δυστυχώς αποσύρθηκε από τα καταστήματα εφαρμογών μετά την εξαγορά της Square Enix Montreal από την Embracer Group.

Το Tomb Raider Reloaded είναι ένα ισομετρικό action-adventure με στοιχεία roguelike, επομένως, σε κάθε γύρο η Lara Croft θα συλλέγει πόρους που θα την βοηθούν να αναβαθμίζει τις ικανότητες και τον εξοπλισμό της. Η Crystal Dynamics δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχουν διάφορα καθημερινά και εβδομαδιαία challenges, ενώ χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως εορτασμό της ιστορίας του Tomb Raider.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή