Το νέο smartwatch της εταιρείας όπου αλλάζεις και το καντράν

17


Η HUAWEI προσθέτει ακόμη ένα smartwatch στον πλούσιο κατάλογο της παρουσιάζοντας επίσημα το HUAWEI Watch GT Cyber, ένα ιδιαίτερα προσεγμένο smartwatch που θυμίζει το Watch GT 3 Pro, αλλά προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να αλλάζει εκτός από τα λουράκια και την εξωτερική εμφάνιση του καντράν.

Η εταιρεία προσφέρει τρεις εκδόσεις του Watch GT Cyber (Urban, Sports, Fashion), όλες με οθόνη AMOLED 1.32’’ (466 x 466), κεραίες WiFi, Bluetooth, NFC και GPS, λειτουργικό σύστημα HarmonyOS kαι μπαταρία 292mAh. Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξει ο χρήστης, στη συνέχεια μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά το «σώμα» κάποιας άλλης για να κουμπώσει το καντράν.

Από εκεί και πέρα, το HUAWEI Watch GT Cyber προσφέρει όλες τις κλασικές λειτουργίες ενός smartwatch της εταιρείας, όπως 100+ sport modes και παρακολούθηση σωματικής δραστηριότητας και υγείας – ευεξίας, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και της αρτηριακής πίεσης.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα σε τιμές 1488 yuan (περίπου €205) για τις εκδόσεις Urban και Fashion, ενώ η Sport θα κοστίζει 1288 yuan (περίπου €180).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή