Το νέο trailer δείχνει την εξαιρετική δουλειά που έγινε στην τηλεοπτική σειρά

10


Ποτέ δεν λέμε όχι σε νέα trailers όταν πρόκειται για video games, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία. Η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us δεν αποτελεί εξαίρεση και από τη στιγμή που μπήκαμε στην τελική ευθεία, ήταν αναμενόμενο ότι το δίκτυο HBO θα εντείνει τις ενέργειες για την προώθηση τόσο της σειράς που θεωρητικά θα δώσει μια νέα ώθηση και στην υπηρεσία HBO Max.

Στο νέο trailer του The Last of Us βλέπουμε αρκετά από τα σκηνικά που γνωρίζουμε από το παιχνίδι της Naughty Dog, αλλά προφανώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στους διαλόγους και στα πρόσωπα για να προχωρήσει πιο φυσιολογικά η τηλεοπτική αφήγηση. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο casting για να ταιριάζουν οι ηθοποιοί εμφανισιακά με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, η ατμόσφαιρα είναι το ίδιο σκοτεινή και έντονη, ενώ βλέπουμε μια πολύ πιστή αναπαράσταση των μολυσμένων. Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσετε ότι η παραγωγή έδωσε ρόλους στους Troy Baker και Ashley Johnson, αυτούς που έδωσαν τις φωνές τους στους Joel και Ellie αντίστοιχα στο παιχνίδι, με τον πρώτο να γίνεται μέλος της ομάδας του David και την δεύτερη να παίζει τον ρόλο της μητέρας της Ellie στη σειρά.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού σε μια post-apocalyptic έκδοση των ΗΠΑ. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζώντας, αναλαμβάνει να μεταφέρει την 14χρονη Ellie έξω από την ζώνη της καραντίνας. Αυτό που φαινόταν σαν μια απλή αποστολή σύντομα μετατρέπεται σε ένα βίαιο, σπαρακτικό ταξίδι από την μία άκρη των ΗΠΑ στην άλλη και οι δυο τους θα πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλο για να επιβιώσουν.

Το project έχει αναλάβει ο Craig Mazin, δημιουργός και σεναριογράφος του εξαιρετικού Chernobyl, σε συνεργασία με τον Neil Druckmann της Naughty Dog (δημιουργός του παιχνιδιού), ενώ πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) στον ρόλο του Joel και Bella Ramsey (Game of Thrones) στον ρόλο της Ellie. Σε άλλους σημαντικούς ρόλους θα δούμε τον Gabriel Luna ως Tommy και Anna Turv ως Tess.

Το The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 15 Ιανουαρίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή