Το παιχνίδι της χρονιάς αποσύρεται την 1η Μαΐου από την αγορά!

17


Σε μια κίνηση που μάλλον δεν περίμενε κανείς, η EA ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αποσύρει οριστικά το δημοφιλέστατο Apex Legends Mobile από την αγορά την 1η Μαΐου 2023, δηλαδή μόλις μετά από έναν χρόνο αφότου κυκλοφόρησε η έκδοση του battle royale game για συσκευές Android και iOS!

Στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, την οποία συνυπογράφει η Respawn Entertainment, αφήνονται αιχμές για τους developers της mobile έκδοσης του Apex Legends (σ.σ. η Lightspeed Studios) που οδήγησαν στην απόφαση του κλεισίματος. Μπορεί να μην κατανομάζεται η Lightspeed Studios, αλλά τα τελευταία updates χαρακτηρίζονται ως κατώτερα των απαιτήσεων σε θέματα ποιότητας και ποσότητας.

Όλες οι in-app συναλλαγές έχουν σταματήσει, το Apex Legends Mobile έχει αποσυρθεί ήδη από τα καταστήματα εφαρμογών App Store και Google Play, ενώ οι servers θα κλείσουν οριστικά την 1η Μαΐου 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apex Legends Mobile κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου mobile παιχνιδιού για iPhone και Android την περασμένη χρονιά!

Εξάλλου, η EA αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο για την δημιουργία νέου Apex Legends Mobile στο μέλλον (προφανώς από άλλους developers). Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε και την διακοπή στην ανάπτυξη του Battlefield Mobile που λανσαρίστηκε δοκιμαστικά σε ορισμένες χώρες της Ασίας τον περασμένο Νοέμβριο.

[EA]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή