Το πακέτο Google One AI Premium φέρνει το Gemini σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας

0


Πριν από λίγες εβδομάδες, η Google αποκάλυψε το Gemini Advanced, ένα νέο παραγωγικό μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που ήταν διαθέσιμο μέσω μιας νέας συνδρομής Google One που ονομάζεται Google One AI Premium. Το κόστος της ήταν 19,99 ευρώ το μήνα και περιελάμβανε πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο 2 TB στο cloud. Ωστόσο, η Google ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για το νέο πακέτο, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης της χρήσης του Gemini Advanced στη σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας.

Η Google αναφέρει ότι το Gemini AI θα είναι προσβάσιμο απευθείας στο Gmail, τα Docs, Slides, Sheets και Meet με την αγορά του προγράμματος Google One AI Premium. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Gmail μπορούν να ζητήσουν από το Gemini να βοηθήσει στη συγγραφή ενός συγκεκριμένου μηνύματος ή να ζητήσουν από το Docs να δημιουργήσει ένα προσχέδιο. Το Gemini μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός οικογενειακού προϋπολογισμού στο Sheets ή για να συντάξει ένα σχέδιο παρουσίασης στο Slides.

Εκτός από την πρόσβαση στο Gemini σε αυτές τις εφαρμογές, το Google One AI Premium εξακολουθεί να προσφέρει 2TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud, μαζί με μια υπηρεσία VPN, επιπλέον δυνατότητες επεξεργασίας στο Google Photos, έναν τρόπο παρακολούθησης του dark web και πιο προηγμένες λειτουργίες του Google Workspace. Θα μπορείτε να μοιράζεστε όλες αυτές τις λειτουργίες με έως και πέντε άλλα άτομα.

Ενώ αυτό το νέο πρόγραμμα κοστίζει κανονικά 19,99 ευρώ το μήνα, η Google αφήνει σε όποιον δεν έχει ήδη εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα Google One έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει το Google One AI Premium δωρεάν για δύο μήνες. Ξεκινάει τώρα σε 150 χώρες, αλλά προς το παρόν υποστηρίζει μόνο την αγγλική γλώσσα.



Πηγή