Το Death Stranding και πάλι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store!

8


Η Epic Games είχε επιλέξει την ημέρα των Χριστουγέννων για να κάνει το δεύτερο μεγαλύτερο δώρο της (σ.σ. το πρώτο ήταν το GTA V) σε όλους τους gamers μέσα από το κατάστημα Epic Games Store, όταν και μοίραζε το Death Stranding για 24 ώρες.

Σε περίπτωση που δεν προλάβατε εκείνο το χρονικό παράθυρο και θέλετε να αποκτήσετε δωρεάν το εξαιρετικό game του Hideo Kojima, η εταιρεία μοιράζει και πάλι από σήμερα το Death Stranding μέσα από το Epic Games Store και αυτή τη φορά έχετε στη διάθεση σας μια ολόκληρη εβδομάδα, μέχρι τις 25 Μαΐου 2023, προκειμένου να ολοκληρώσετε την εικονική αγορά του και να το κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας για πάντα.

Υπόθεση

Ο Sam Bridges πρέπει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο που μεταλλάσσεται ριζικά από το «Death Stranding». Κρατώντας τα απομεινάρια και το μέλλον της ανθρωπότητας στα χέρια του, ξεκινά ένα ταξίδι για να επανασυνδέσει σιγά-σιγά τον κατεστραμμένο κόσμο.

Με απόκοσμα πλάσματα να στοιχειώνουν τη γη και την ανθρωπότητα στα πρόθυρα της μαζικής εξαφάνισης, μόνο το ταξίδι του Sam μέσα στην ρημαγμένη ήπειρο μπορεί να σώσει το ανθρώπινο είδος από τον επικείμενο αφανισμό.

Ποιο είναι το μυστήριο του Death Stranding; Τι θα ανακαλύψει ο Sam στην πορεία του ταξιδιού του; Οι απαντήσεις αυτές και πολλά ακόμα, κρύβονται σε μια πρωτοφανής, συναρπαστική gameplay εμπειρία, με πρωταγωνιστές τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, και Lindsay Wagner.

Death Stranding – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή