Το Facebook έκανε… tweet για το παγκόσμιο blackout: «Δουλεύουμε για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν» | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

14


Η πρώτη αντίδραση του Facebook για το «μαύρο» στην πλατφόρμα το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε μέσα από τον λογαριασμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter.

Πρώτη αντίδραση από τον τεχνολογικό κολοσσό της Facebook, που παρουσιάζει τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα εκατομμύρια χρηστών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρoυμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία», αναφέρει σε tweet το Facebook για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα.

«Το Instagram και οι φίλοι του περνούν λίγο δύσκολα αυτή τη στιγμή και ίσως αντιμετωπίζετε δυσκολία να τα χρησιμοποιήσετε. Μείνετε μαζί μας, είμαστε πάνω από το πρόβλημα!» έγραψε από την πλευρά του ο λογαριασμός του Instagram στο Twitter.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr



Πηγή