Το Game Pass της Sony λέγεται ότι θα αποκαλυφθεί μέσα στην εβδομάδα

21


Τον περασμένο μήνα είχαμε τη μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών για το Project Spartacus της Sony, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι η απάντηση της εταιρείας στο Xbox Games Pass της Microsoft, αλλά τώρα φαίνεται πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα επίσημα αποκαλυπτήρια ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η τελευταία αναφορά του δικτύου Bloomberg.

Συγκεκριμένα, το Bloomberg αναφέρει πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τη Sony για το Project Spartacus και μάλιστα για να γίνει μια δυναμική αρχή θα δώσει στους ενδιαφερόμενους συνδρομητές πρόσβαση σε μια άκρως φανταχτερή λίστα παιχνιδιών των τελευταίων ετών.

Από προηγούμενες αναφορές λέγεται πως το Project Spartacus θα αποτελέσει ουσιαστικά μια συνένωση των PS Plus και PS Now, με διαφορετικά πακέτα συνδρομής που θα ξεκλειδώνουν διαφορετικές δυνατότητες όπως cloud gaming, πρόσβαση σε demos και κλασικά παιχνίδια παλαιότερων γενεών PlayStation, αποκλειστικές εκπτώσεις κ.ά. Η τιμολόγηση θα ακολουθήσει σε γενικές γραμμές αυτήν του Xbox Game Pass για ευνόητους λόγους.

Μέχρι στιγμής η Sony τηρεί σιγή ιχθύος, οπότε διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για όλα τα προαναφερθέντα. Για να δούμε αν θα δικαιωθεί το Bloomberg….

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή