Το GOG προσφέρει δωρεάν ένα ενδιαφέρον racing game

0


Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το εξαιρετικό παιχνίδι arcade racing FlatOut, δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία. Η έκδοση PC του παιχνιδιού από την BugBear Entertainment, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν, χάρη στο κατάστημα GOG.

Μπορείτε να αποκτήσετε το FlatOut δωρεάν μέσω του GOG μέχρι τις 16:00 ώρα Ελλάδας στις 17 Φεβρουαρίου 2024. Αυτό το δώρο είναι μέρος των εκπτώσεων του GOG.com για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που ονομάζονται Love at First Pixel, όπου μπορείτε να γλιτώσετε έως και 90% από εκατοντάδες παιχνίδια του.

Παρόλο που το παιχνίδι είναι πάνω από 20 ετών, το FlatOut εξακολουθεί να είναι ένας πολύ διασκεδαστικό racing game τίτλος. Η πιο κοντινή σειρά παιχνιδιών με την οποία μπορεί να συγκριθεί με το FlatOut είναι τα πρώτα παιχνίδια Burnout. Υπάρχουν 16 αυτοκίνητα που μπορείτε να οδηγήσετε και προσφέρουν ρεαλιστικές και εξαιρετικά καταστρεφόμενες κατασκευές όταν συγκρούεστε με άλλα αυτοκίνητα στις 36 πίστες ή με αντικείμενα στις πίστες.

Ίσως το πιο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό του FlatOut είναι ότι μπορείτε να τρακάρετε το αυτοκίνητό σας και ο οδηγός του να πετάγεται έξω από το παρμπρίζ με μερικά διασκεδαστικά animations. Υπάρχουν ακόμη και μερικά μίνι-παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για την εκτόξευση του οδηγού έξω από το αυτοκίνητο, όπου μπορεί να χτυπήσει μια μεγάλη σανίδα με βελάκια, να ρίξει μερικές γιγάντιες κορίνες μπόουλινγκ και πολλά άλλα.

Η BugBear κυκλοφόρησε σχετικά σύντομα ένα sequel, το FlatOut 2. Το πιο πρόσφατο arcade racing game του προγραμματιστή είναι το WreckFest, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 και είναι πλέον διαθέσιμο για τις πλατφόρμες PC, PlayStation, Xbox και Nintendo.

FlatOut – [GOG Link]



Πηγή