Το smartwatch που κρύβει μέσα του…earbuds!

19


Ο θάνατος του πρώην γ.γ. του ΚΚ της Κίνας, Jiang Zemin, στις 30 Νοεμβρίου είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν σχεδόν τα πάντα στην χώρα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν και οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις των Xiaomi, HUAWEI και iQOO. Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησαν να έρχονται στην δημοσιότητα πληροφορίες για τα προϊόντα που θα βλέπαμε σε αυτές και ένα από αυτά που προκάλεσαν εντύπωση είναι τα HUAWEI Watch Buds.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο gadget που με την πρώτη ματιά μοιάζει με concept, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η υλοποίηση του έχει γίνει πραγματικότητα από την εταιρεία και θα κυκλοφορήσει κανονικά στην αγορά. Ουσιαστικά είναι ένα smartwatch που μοιάζει αρκετά με το HUAWEI Watch 3 και τρέχει το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS, αλλά είναι αρκετά πιο ογκώδες διότι όταν σηκώσεις το καντράν βλέπεις κρυμμένα μέσα του δύο ακουστικά earbuds!

Δεν έχουν γίνει γνωστές τεχνικές λεπτομέρειες για την απόδοση των ακουστικών, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πως δεν θυμίζουν κάποιο άλλο από τα earbuds της HUAWEI. Τα ακουστικά λογικά θα φορτίζονται ασύρματα από την μπαταρία του ρολογιού, εκτός αν το πακέτο συμπεριλαμβάνει θήκη – φόρτισης και απλά σου δίνεται η επιλογή να τα κρύψεις μέσα στο ρολόι για να μην κουβαλάς έξτρα πράγματα μαζί σου.

Αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση των HUAWEI Watch Buds μέσα στις επόμενες ημέρες για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή