Το The Elder Scrolls Online διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store!

3


Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται το καθιερωμένο εβδομαδιάτικο «κέρασμα» του Epic Games Store, καθώς όλοι οι gamers έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν εντελώς δωρεάν τα The Elder Scrolls Online και Murder By Numbers στις βιβλιοθήκες τους, αρκεί να ολοκληρώσουν την διαδικασία της εικονικής αγοράς τους μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023.

Το The Elder Scrolls Online κάνει ουσιαστικά το ντεμπούτο του στο κατάστημα της Epic Games και η εταιρεία γιορτάζει το γεγονός μοιράζοντας δωρεάν το MMO RPG που βασίζεται στην δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Elder Scrolls. Σε περίπτωση που δεν του έχετε δώσει μια ευκαιρία μέχρι σήμερα, είναι η κατάλληλη συγκυρία να το κάνετε χωρίς κόστος και να περάσετε τα…χρόνια που απομένουν μέχρι να κυκλοφορήσει το The Elder Scrolls 6.

Σε ό,τι αφορά το Murder By Numbers, είναι ένα adventure game με anime γραφικά στημένο σε μια εναλλακτική δεκατία του ’90. Βρισκόμαστε στο έτος 1996 (καλά θα ‘ταν…) και η Honor Mizrahi είναι μια ηθοποιός σε μια επιτυχημένη αστυνομική τηλεοπτική σειρά. Ξαφνικά απολύεται και μετά από μερικά λεπτά βρίσκουν το αφεντικό της νεκρό, με αποτέλεσμα η ίδια να πρωταγωνιστεί πλέον στο δικό της μυστήριο προσπαθώντας να καθαρίσει το όνομα της με την βοήθεια ενός ρομπότ (SCOUT).

The Elder Scrolls Online – [Epic Games Store Link]

Murder By Numbers – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή