Το The Witcher θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν του

0


Η Netflix ανανέωσε το The Witcher για πέμπτη σεζόν, αλλά ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς! Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με αυά της 4ης σεζόν, με την παραγωγή της τελευταίας να έχει μόλις ξεκινήσει.

Οι δύο σεζόν θα καλύψουν τα γεγονότα των τριών τελευταίων βιβλίων της σειράς: Baptism of Fire, The Tower of the Swallow και Lady of the Lake. Η σειρά αποτελεί άμεση προσαρμογή των μυθιστορημάτων του Andrzej Sapkowski, αλλά κατά καιρούς εμπνέεται από τις προσαρμογές των παιχνιδιών της CD Projekt Red.

Η τέταρτη σεζόν θα σηματοδοτήσει μια σημαντική αλλαγή για το The Witcher, καθώς ο Liam Hemsworth αντικαθιστά τον Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή τη φορά, ο Geralt of Rivia θα βρει μια νέα οικογένεια στη Hanza, η οποία θα τον βοηθήσει να εντοπίσει τη Yennefer και τη Ciri, αφού η τριάδα έχει χωριστεί. Στα νέα μέλη του καστ που θα συμμετάσχουν στην τέταρτη σεζόν περιλαμβάνονται οι Laurence Fishburne, Sharlto Copley και James Purefoy.

Σύμφωνα με το επίσημο σημείωμα του Netflix, η 4η σεζόν θα ακολουθήσει τον Geralt, την Yennefer και την Ciri, καθώς “θα πρέπει να διασχίσουν τη ρημαγμένη από τον πόλεμο Ήπειρο και τους πολλούς δαίμονες της χωριστά ο ένας από τον άλλον. Αν μπορέσουν να αποδεχτούν και να ηγηθούν τις ομάδες των απροσάρμοστων που θα συναντήσουν, θα έχουν την πιθανότητα να επιβιώσουν από το Βάπτισμα του Πυρός – και να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον“.



Πηγή