Το Threads εξελίσσεται σε σοβαρή απειλή για το X (πρώην Twitter)

0


Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και μια αναμενόμενη πτώση ώσπου να προστεθούν αρκετές quality of life λειτουργίες, το Threads έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι τα πάνω του, καθώς ξεπέρασε τα 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Η ανακοίνωση έγινε από τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2024, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την πορεία της υπηρεσίας και δέχτηκε με χαρά το γεγονός ότι συμμετέχει σε αυτό ακόμα και η Taylor Swift.

Αν και ο αριθμός των 150 εκατ. χρηστών ωχριά μπροστά στη δυναμική των άλλων υπηρεσιών και κοινωνικών δικτύων της Meta, η ανάπτυξη του Threads σηματοδοτεί μια σοβαρή απειλή για το X (πρώην Twitter) και αν η εταιρεία παίξει σωστά τα χαρτιά της, δεν αποκλείεται να αποτελέσει όντως πραγματικό αντικαταστάτη της πλατφόρμας του Elon Musk.

Εξάλλου, ο Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι εργάζονται διαρκώς για την προσθήκη νέων λειτουργιών και χαρακτηριστικών, τα οποία συνήθως εμφανίζονται σταδιακά σε όλους τους χρήστες μετά από μια περίοδο δοκιμών με επιλεγμένες ομάδες.

[via]



Πηγή