Το trailer που περίμενες είναι εδώ και αποκαλύπτει την υπόθεση [Video]

14


Η Rockstar Games κράτησε την υπόσχεση της και δημοσίευσε ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2, το οποίο μας δίνει για πρώτη φορά αρκετά στοιχεία για την υπόθεση και παρουσιάζει αρκετούς από τους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο επεισόδιο.

Το Red Dead Redemption 2 αποτελεί prequel του πρώτου επεισοδίου και η υπόθεση λαμβάνει χώρα 12 χρόνια πριν την ιστορία του John Marston.

“Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, θα εκτελούνται.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε.”

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για Xbox One και PS4, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν θα δούμε έκδοση για Windows PC.



Πηγή