Τρέλανέ τους όλους με τις φωτογραφίες σου χάρη στην νέα σειρά P40 της Huawei | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24


Λάτρης του Instagram και των λοιπών κοινωνικής δικτύωσης; Χαζεύεις μήπως, κι εσύ όλες εκείνες τις φωτογραφίες που αναρτούν οι χρήστες των social media και απορείς «μα πώς στο καλό, βγάζουν τόσο τέλειες εικόνες»; Η απάντηση είναι μία. Έχουν τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς, τα νέα smartphones της P40 series της Huawei.

Πάντα λάτρευες την φωτογραφία. Ακόμη κι ένα λουλούδι που σε κάποιον έμοιαζε συνηθισμένο, μπορούσες να το δώσεις νέα ζωή με τα κλικ σου. Στο πλευρό σου, η φωτογραφική σου μηχανή, που μαζί της είχατε περάσει πολλές καλές στιγμές, που βρίσκονται πλέον τυπωμένες μέσα σε άλμπουμ.

Τώρα όμως, περνώντας στην σύγχρονη εποχή, αναζητάς ένα εργαλείο που θα μπορεί να σου δώσει το ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα. Η απάντηση είναι η νέα σειρά smartphones της Huawei P40 που φέρνει την επανάσταση, για ακόμη μία φορά, στον τομέα της φωτογράφισης.

Η τετραπλή κάμερα του Huawei P40 Pro

Γιατί; Η σειρά P40 αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέτει επαναστατικές καινοτομίες στην κάμερα. Κι αν νομίζατε ότι δεν μπορείτε να τραβήξετε μια αξιοπρεπή φωτογραφία με το smartphone σας, κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν μιλάμε για μια απλή συσκευή τηλεφωνίας, αλλά ένα «έξυπνο» κινητό που θα γίνει το απόλυτο εργαλείο σας.

Για μοναδικό super definition αποτέλεσμα

Τα HUAWEI P40 και P40 Pro διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα κάμερας Ultra Vision Leica, σε δυο εκδοχές, τριπλής και τετραπλής κάμερας αντίστοιχα και αποδίδουν συγκλονιστικά φωτογραφικά αποτελέσματα με υπερ-ευρυγώνιους, και ευρυγώνιους φακούς, καθώς και με τηλεφακούς. Μάλιστα, το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μια εξελιγμένη τετραπλή Leica κάμερα με ισχυρή Ultra Wide Cine Camera και ToF Camera που υποστηρίζουν 50x SuperSensing Zoom.

Ο αισθητήρας HUAWEI Ultra Vision που περιλαμβάνουν τα Huawei P40 και Huawei P40 Pro είναι ένα τεχνολογικό θαύμα που φέρνει επανάσταση σε επίπεδο εικονοστοιχείων. Με διαστάσεις 1 / 1.28”, υποστηρίζει την αποτύπωση των pixels σε μέγεθος 2.44μm καθώς και Octa PD AutoFocus για εστίαση υψηλής ταχύτητας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ το HUAWEI XD Fusion Engine αξιοποιεί το AI για να ενισχύσει την αναπαραγωγή λεπτομερειών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Για εντυπωσιακό zoom, που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι δίπλα στο αντικείμενο που φωτογραφίζεις

To HUAWEI P40 Pro φέρνει κοντά τα  αντικείμενα με 5x optical zoom, 10x υβριδικό zoom και 50x ψηφιακό zoom. Για πρώτη φορά, το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μία συστοιχία  φίλτρων RYYB που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση του φωτός και βελτιώνουν την ποιότητα των λήψεων που τραβήχτηκαν με χρήση zoom. 

Ασύλληπτη απόδοση και αντιγραφή των χρωμάτων

Οι αποχρώσεις του δέρματος και οι υφές αποδίδονται πιστά χάρη σε έναν αισθητήρα Multi-spectrum Colour Temperature Sensor και με χρήση ενός AI αλγορίθμου AWB, που ενισχύουν την πιστότητα χρώματος κατά 45%. Προχωρημένοι αλγόριθμοι βελτιστοποιούν σε πραγματικό χρόνο τα πορτρέτα, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα και τις λεπτομέρειες της εικόνας. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει 32MP Selfie Camera και IR Depth Camera που υποστηρίζει auto focus και bokeh εφέ για να αποδίδουν αξεπέραστης ποιότητας πορτρέτα, πράγμα που άλλωστε χαρακτηρίζει τις συσκευές Huawei, καθώς και IR Face Unlock για ασφαλές ξεκλείδωμα συσκευής ανεξαρτήτως συνθηκών φωτεινότητας. Η σειρά HUAWEI P40 μας συστήνει επίσης τη λειτουργία HUAWEI Golden Snap, μια νέα λειτουργία Gallery που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για να επιλέξει το καλύτερο κάδρο μιας κινούμενης εικόνας. Οι λειτουργίες  AI Remove Passerby και AI Remove Reflection αφαιρούν τα ανεπιθύμητα στοιχεία και τις αντανακλάσεις λάμψη που μπορεί να εμφανίζονται σε ένα κάδρο, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιώνουν εύκολα τις φωτογραφίες τους εκ των υστέρων.

Huawei P40 lite: Ένα επαγγελματικό στούντιο στην τσέπη σας

Εκπληκτική κινηματογραφική λεπτομέρεια μπορείτε να πετύχετε επίσης, με το Huawei P40 lite. Με τις 4 οπίσθιες κάμερες του HUAWEI P40 lite βγάζετε φωτογραφίες με μεγαλύτερο εύρος, πιο καθαρές και πιο κοντινές από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Μπορείτε να βγάλετε κινηματογραφικά πορτρέτα με το bokeh φακό και στην συνέχεια να μεταβείτε στον macro φακό και να φωτογραφίσετε τη φύση, με μεγάλη λεπτομέρεια. Όλα, με το ίδιο τηλέφωνο. Είναι σαν να έχετε ένα επαγγελματικό στούντιο στην τσέπη σας.

Έτοιμος για το επόμενο πορτρέτο που θα λατρέψουν οι φίλοι και οι οπαδοί σου στο Instagram; Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από ένα smartphone της σειράς P40 της Huawei.





Πηγή