Τρία δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store αυτήν την εβδομάδα

14


Με τρία παιχνίδια μας τρατάρει το Epic Games Store αυτήν την εβδομάδα, από τα οποία ξεχωρίζει περισσότερο το KID A MNESIA EXHIBITION λόγω του ντόρου που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες χάριν στη συνεργασία με τους Radiohead.

Το KID A MNESIA EXHIBITION είναι ούτως ή άλλως διαθέσιμο δωρεάν και παρουσιάζεται περισσότερο ως μια μοναδική εμπειρία θέασης και ακρόασης γεμάτη artwork και ηχογραφήσεις από τα albums Kid A και Amnesiac των Radiohead.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το Guild of Dungeoneering, ένα turn-based card game με αντίστροφη προσέγγιση, αφού αντί να διαχειρίζεσαι τον ήρωα, αναλαμβάνεις να χτίσεις το dungeon γύρω από αυτόν.

Τέλος, το Never Alone (Kisima Ingitchuna) είναι ένα platform game με γρίφους εμπνευσμένο από μια παραδοσιακή ιστορία των Iñupiat, μια φυλής ιθαγενών της Alaska. Οι gamers ακολουθούν το ταξίδι των Nuna και Fox που προσπαθούν να βρουν την πηγή της αιώνιας χιονοθύελλας που απειλεί τον κόσμο τους.

Όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα δωρεάν μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου 2021. Φυσικά όσοι τα περάσετε στη βιβλιοθήκη σας μέχρι τότε, παραμένουν εκεί για πάντα.

KID A MNESIA EXHIBITION – [Epic Games Store Link]

Guild of Dungeoneering – [Epic Games Store Link]

Never Alone (Kisima Ingitchuna) – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή