Τρία δωρεάν παιχνίδια διαθέσιμα στο Epic Games Store

15


Τρία τα δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store αυτήν την εβδομάδα, με το κατάστημα να επιλέγει τα Prey, Jotun: Valhalla Edition και Redout: Enhanced Edition ως αντικαταστάτες του Terraforming Mars στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενέργεια της.

Το σπουδαιότερο όλων είναι το Prey της Arkane Studios, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Morgan Yu, έναν επιστήμονα του διαστημικού σταθμού Talos I που έχει καταληφθεί από την εξωγήινη φυλή των Typhon. Στόχος σου είναι να επιβιώσεις από το κυνηγητό των εξωγήινων και να πάρεις πίσω τον έλεγχο του Talos I χρησιμοποιώντας όπλα, εξυπνάδα και τις ειδικές mind-bending ικανότητες σου.

Το Jotun: Valhalla Edition αποτελεί δημιουργία της Thunder Lotus Games. Η υπόθεση του μας μεταφέρει στη Νορβηγική Μυθολογία και ακολουθεί μια μαχήτρια Viking που προσπαθεί να εισέλθει στη Valhalla μετά τον άδοξο θάνατο της. Στην πορεία της θα αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς και θα χρειαστεί να λύσει γρίφους για να βρει το δρόμο της μέσα από το Νορβηγικό Καθαρτήριο, πάντοτε με την καθοδήγηση των θεών και τη βοήθεια του διπλοπέλεκυ της.

Τέλος, το Redout: Enhanced Edition είναι ένα τρομερά γρήγορο racing game σε sci-fi περιβάλλον, εμπνευσμένο από κλασικά παιχνίδια όπως τα POD, F-Zero και WipeOut. Υποστηρίζει και online multiplayer έως 12 παικτών

Prey – [Epic Games Store Link]

Jotun: Valhalla Edition – [Epic Games Store Link]

Redout: Enhanced Edition – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή