Τώρα μπορείς να κατεβάσεις αντίγραφο με όλη την δραστηριότητα σου στο Instagram. Μάθε πως

19


Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών βγήκαν αληθινές, καθώς το Instagram λανσάρει από σήμερα το περίφημο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν ένα αντίγραφο όλων των δεδομένων που έχουν μοιραστεί ποτέ στην δημοφιλή υπηρεσία, όπως φωτογραφίες, videos, σχόλια, likes και επαφές. Το νέο εργαλείο έρχεται στο πλαίσιο της συμμόρφωσης στους κανόνες GDPR που θα επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στον επόμενο μήνα.

Το εργαλείο αυτό δημιουργεί ένα αρχείο που περιλαμβάνει όλες αυτές τις πληροφορίες και αποστέλλεται στον χρήστη μέσα σε 48 ώρες αφότου καταθέσει το αίτημα του στην υπηρεσία μέσω ξεχωριστού link. Το συμπιεσμένο αρχείο είναι διαθέσιμο για download για 4 ημέρες, ενώ για την ώρα η δυνατότητα προσφέρεται μόνο αν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από τη desktop έκδοση του Instagram.

Για να τα καταφέρετε, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, επιλέξτε “Privacy and Security”, βρείτε την επιλογή “Data Download” και πατήστε στο “Request download”. Θα σας ζητηθεί να δώσετε το password σας και στη συνέχεια θα λάβετε με email το link για το αρχείο σας.

[via]



Πηγή