Categories: Technology

Τώρα μπορείς να σιτέψεις τα κρέατα στο σπίτι σου – Newsbeast


Η ξηρή ωρίμανση ή ωρίμανση μακράς διάρκειας είναι αυτό που συναντάς στα καλά εστιατόρια και ανεβάζει την τιμή του κρέατος ακόμα και σε διπλάσια νούμερα από μια απλή μοσχαρίσια.

Γίνεται μέσα σε θαλάμους με ελεγχόμενη κυκλοφορία αέρα, επιτρέποντας τη σωστή και ασφαλή ωρίμανση του κρέατος για εβδομάδες ή και μήνες ολόκληρους.

Και βέβαια ο λόγος που θέλουμε το κρέας σιτεμένο είναι γιατί έτσι βελτιώνεται κατά πολύ η γεύση και η υφή του.

Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό των καλοφαγάδων θέλει να εισάγει στο σπίτι μας το Primo Ager, ένας έξυπνος θάλαμος παλαίωσης που φέρνει την αύρα του πανάκριβου steakhouse στον χώρο μας.

Ένα προϊόν που ζητούσε από τον κόσμο 23.057 δολάρια για να βγει στην αγορά και μάζεψε μέχρι στιγμής στο Indiegogo πάνω από 150.000! Τόσο απαραίτητο είναι για κάποιους.

Τι κάνει; Για να ωριμάσει περισσότερο από το κανονικό ένα κομμάτι κρέατος σε «ξηρό περιβάλλον» χρειάζεται χώρο, πολλά λίτρα αέρα γύρω του δηλαδή, και το Primo Ager του παρέχει ένα μονωμένο περιβάλλον με 129 λίτρα χώρου. Και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 45 κιλά κρέατος.

Στο εσωτερικό του έχει ενεργό φίλτρο άνθρακα, υπεριώδη ακτινοβολία, σύστημα ανακύκλωσης του αέρα και έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας θάλαμος παλαίωσης δηλαδή. Μόνο που στο Primo Ager οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα, για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ακόμα και σε κρασιά και τυριά λειτουργεί, χάρη στην εφαρμογή που βελτιώνει τη γεύση τους.

Το περιμένουμε από τον Νοέμβριο του 2020 σε τιμή 1.567 ευρώ…

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

var options = { type: "scroll", scripts: [ "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=219378041527087" ], success: function () {

FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); } }; if ($(window).scrollTop() > 0) { window.fbAsyncInit = function () { FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); //jQuery('#fb-root').trigger('facebook:init'); document.body.className += " fbinit"; };

(function (d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } else { $.lazyscript(options); } });

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Τι συμβαίνει όταν μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύεται σε μια χώρα – Το παράδειγμα της Ινδίας με το Tik Tok

Τι συμβαίνει όταν μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύεται σε μια χώρα – Το παράδειγμα της…

2 ώρες ago

Το streaming του μέλλοντος: Εικονική πραγματικότητα και διαδραστικές σειρές με διαφορετικές πλοκές

Το streaming του μέλλοντος: Εικονική πραγματικότητα και διαδραστικές σειρές με διαφορετικές πλοκές - Newsbeast play…

17 ώρες ago

Το Threads εξελίσσεται σε σοβαρή απειλή για το X (πρώην Twitter)

Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και μια αναμενόμενη πτώση ώσπου να προστεθούν αρκετές quality of…

19 ώρες ago

Η AI ανακαλύπτει ότι διάσημος πίνακας δεν ανήκει εξολοκλήρου στον δημιουργό του

Μια ομάδα ερευνητών από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ δημιούργησε έναν custom αλγόριθμο που…

19 ώρες ago

Πως να το επανεγκαταστήσεις χωρίς να χάσεις τίποτα

Όταν ένα Windows PC αρχίζει να «τα παίζει» μία από τις πρώτες ενέργειες που πραγματοποιούν…

19 ώρες ago

Η ερώτηση του Newsbeast στη Sophia, το διασημότερο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, στο πλαίσιο της Beyond

Η ερώτηση του Newsbeast στη Sophia, το διασημότερο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, στο πλαίσιο της Beyond…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.