Υπάρχει τελικά αντρικό ρομπότ του σεξ που λέει ακόμα και αστεία!

77


O σχεδόν δίμετρος (1,82) Henry των 9.000 ευρώ έχει καλή αίσθηση του χιούμορ για να κάνει τις μοναχικές γυναίκες να χαμογελούν, αν και το δυνατό του σημείο είναι η «υπεράνθρωπη σεξουαλική απόδοσή» του.

Αφού καλωσορίσει την κάτοχό του στο σπίτι, θα συζητήσει μαζί της τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες, ενώ θα μπει στο ψητό με ρομαντικές ατάκες, ακόμα και με στίχους ερωτικής ποίησης.

Και με τα τουλάχιστον 9.000 ευρώ του κόστους του, καλά θα κάνει να τα πάει καλά σε όλους τους τομείς της δράσης του, μιας και είναι επισήμως ο πρώτος ρομποτικός σύντροφος για γυναίκες.

Κάθε τμήμα του αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια της πελάτισσας, που μπορεί να διαλέξει από το μέγεθος του μηχανικού ανδρισμού του μέχρι και την εξωτερική του εμφάνιση.

Στο υλικό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι κατασκευαστές του, η φίρμα από το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ, Realbotix, ο Henry συνομιλεί με κάποιον από την ομάδα.

Ενώ στο δεύτερο υλικό, λέει ακόμα και αστεία: «Τι κάνει ένα σύννεφο με φαγούρα; Βρίσκει τον κοντινότερο ουρανοξύστη»!

Το σιλικονάτο σώμα του είναι ανατομικά σωστό σε κάθε του πτυχή, όπως είναι και το μυαλό του, το οποίο λειτουργεί ο χρήστης μέσω εφαρμογής στο κινητό ή την ταμπλέτα. Ο άνθρωπος που μας απασχολεί μονίμως σε αυτόν τον τομέα, ο 48χρονος οραματιστής Matt McMullen, πατέρας πέντε παιδιών από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και διευθύνων σύμβουλος της Realbotix, ήταν αυτός που αποκάλυψε το «manbot» του, όπως το λέει, το οποίο αποκτά συνεχώς περισσότερες δυνάμεις.

«Οι γυναίκες έχουν τα ίδια θέματα μοναξιάς όπως και οι άντρες», είχε πει λίγο παλιότερα, «οι άνθρωποι μπορεί να τις αποκαλούν κούκλες του σεξ, είναι όμως περισσότερο σύντροφοι. Σε αυτό τον κόσμο με τους υπολογιστές, χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρώπινη αλληλεπίδραση».

Ας μην ξεχνάμε ότι η Realbotix είναι η εταιρία που προσφέρει ήδη την αμφιλεγόμενη Harmony…





Πηγή