Υποδεχόμαστε την απόλυτη σειρά για αυθεντικές απεικονίσεις με super μαχητικό φακό: Xiaomi 13T & 13T Pro

27


Η αυλαία ανοίγει και αποκαλύπτεται η εμβληματική σειρά που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα του imaging. Μια νέα είσοδος στην αγορά «παίζει» πολύ χάρη στα κορυφαία χαρακτηριστικά, το απαράμιλλο design, την εντυπωσιακή δύναμη. Εσείς μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την πρόκληση;

Masterpieces in sight – Απλώς αξιαγάπητα

Μια σπουδαία συνεργασία μεταξύ Xiaomi και Leica γέννησε μία συναρπαστική σειρά smartphones τη Xiaomi 13T, με αέρα divas και αισθησιακό ταμπεραμέντο. Φυλακίζει τις στιγμές στην πιο πολύτιμη εκδοχή τους και αφήνει το σημάδι της ανεξίτηλο στον χρόνο. O πανίσχυρος, επαγγελματικός φακός Summicron χαρίζει δύο φωτογραφικά στυλ για μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, περισσότερο ρεαλισμό και ισορροπία στην οπτική απόδοση, ενώ εντυπωσιάζει και στην εγγραφή βίντεο. Με υπερταχεία φόρτιση στα 120 W χρειαζόμαστε 19 λεπτά μέχρι το 100% και ο κατάλογος των πλούσιων προσόντων συνεχίζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Xiaomi 13T Pro εκδοχή αποδεικνύεται συγκλονιστικά ακαταμάχητη. Mε ανεξάντλητη μπαταρία 5000mAh και άφθονη διάθεση για περιπέτεια σε κάθε καρέ. IP68 είναι το κωδικό όνομα για την εξαίσια αντοχή στο νερό και τη σκόνη, που απλώς σας «λύνει» τα χέρια. Η οθόνη AMOLED κάνει θαύματα με εμβέλεια στα 68 δισεκατομμύρια χρώματα και μέγιστη φωτεινότητα στα 2600 nit k και 144Hz CrystalRes. Θέλετε να μάθετε κι άλλα; Τεράστιος αποθηκευτικός χώρος και εκπληκτικά γρήγορη αποθήκευση, συνοδεία του ιδανικού επεξεργαστή Mediatek Dimensity 9200+ για gaming και everyday use! Δύο hot αποχρώσεις του βασικού μοντέλου υπόσχονται πολλά, σε Alpine Blue & Black συνδυασμούς. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αγαπημένο με €899.9. 

Και τώρα, ας μιλήσουμε για ευελιξία και άποψη. Στo Xiaomi 13T μπορεί κανείς να βρει όσα αναζητά για ευέλικτη καθημερινότητα και δυναμικές καταστάσεις. Η σύμπραξη με την Leica προικίζει και αυτό το μοντέλο με την σοφιστικέ κάμερα και η τεχνολογία μας κλείνει… γι’ ακόμη μια φορά, το μάτι μέρα και νύχτα. Κι εδώ η μπαταρία δεν κουράζεται εύκολα, αποδεικνύεται ταχύτατη στην ανατροφοδοσία με 67W turbo charging, ενώ η οθόνη AMOLED με 144Hz CrystalRes δεν διστάζει να προκαλέσει και βέβαια παραμένει super ανθεκτική σε συνθήκες υγρασίας ή σκόνης. Με ιδιαίτερη έμφαση στον ultra ερπεξεργαστή θα υμνήσουμε τον Mediatek Dimensity 8200 Ultra και τέλος δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως η Version 8/256GB διατίθεται στα €699.9 (Σε δύο χρωματσιμούς: Alpine Blue & Black).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι δεν πρέπει να παραλείψουμε!

Μην ξεχνάτε το Early Bird Promo από 5 έως και 15 Οκτωβρίου με προσφορά του Redmi Pad SE. Στα extra προνόμια συμπεριλαμβάνεται η δωρεάν 3μηνη συνδρομή στο YouTube premium, ο αποθηκευτικός χώρος 100GB στο Google One cloud και η εγγύησης θραύσης οθόνης, όλα για 6 μήνες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ολοκαίνουριας σειράς Xiaomi 13T δελεάζουν τους λάτρεις της φωτογραφίας και της ταχύτητας. Το χρώμα γίνεται πάθος καθώς η κάμερα τηλεφακού Leica αποδίδει ολοζώντανα την πραγματικότητα. Ανακαλύψτε τη σειρά στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή