Φήμες για αποκαλυπτήρια νέου τίτλου το 2023

23


Μια νέα αναφορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για το ενδεχόμενο ανακοίνωσης νέου παιχνιδιού Tomb Raider μέσα στην επόμενη χρονιά, καθώς η δημιουργός Crystal Dynamics έχει ήδη αποκαλύψει πως δουλεύει επάνω στην Unreal Engine 5.

Ο τελευταίος τίτλος που είδαμε στη δημοφιλή σειρά είναι το Shadow of the Tomb Raider που έκλεισε την τελευταία τριλογία το 2018, ενώ το πρώτο παιχνίδι με πρωταγωνίστρια την Lara Croft έχει συμπληρώσει πλέον 26 χρόνια ζωής. Από το 2018 μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί διάφορα για την πορεία που θα μπορούσε να πάρει η σειρά και φαίνεται ότι πλέον η Crystal Dynamics έχει βρει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.

Σε πρόσφατη συνάντηση των μετόχων, ο CEO της εταιρείας, Phil Rogers, τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει συγκεκριμένα πράγματα στην παρούσα φάση, αλλά δήλωσε ενθουσιασμένος για το πως εξελίσσεται το project και λογικά θα έχουμε ανακοινώσεις μέσα στο 2023. Σε παλαιότερες δηλώσεις είχε γίνει κουβέντα για νέο επίπεδο αφήγησης και gameplay χάριν στις δυνατότητες της Unreal Engine 5.

Όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν να διαδίδονται διάφορες θεωρίες για το επόμενο Tomb Raider. Ορισμένοι πιστεύουν ότι θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την αφήσαμε στο Shadow of the Tomb Raider, ενώ υπάρχει και το σενάριο για remastering της πρώτης τριλογίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή