Φήμες για νέο Apple Event στις 30 ή 31 Οκτωβρίου 2023

18


Ο Mark Gurman του δικτύου Bloomberg επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις για την Apple, αυτή τη φορά σχετικά με το ενδεχόμενο νέου Apple Event για την παρουσίαση των νέων Mac της εταιρείας, δίνοντας την εκτίμηση πως αυτό θα διεξαχθεί στις 30 ή στις 31 Οκτωβρίου 2023 (δηλαδή την επόμενη εβδομάδα).

Ο γνωστός καλά δικτυωμένος δημοσιογράφους βασίζει την πρόβλεψη του σε πηγές εκ των έσω, αλλά και στο γεγονός ότι τα αποθέματα των υπαρχόντων μοντέλων Mac είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα στο online και τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Gurman, ορισμένες εκδόσεις των 24’’ iMac, 13’’ MacBook Pro, 14’’ και 16’’ MacBook Pro δίνουν αρκετά καθυστερημένη παράδοση που φτάνει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και θεωρεί πως αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη πως κάτι θα συμβεί πολύ σύντομα.

Επιπλέον, η Apple έχει προγραμματισμένη την ενημέρωση των μετόχων για τα αποτελέσματα του τρίτου οικονομικού τριμήνου της χρονιάς για τις 2 Νοεμβρίου 2023 και σαφέστατα θα ήθελε ένα καλό boost στις πωλήσεις.

Πιθανότατα θα δούμε στο φημολογούμενο Apple Event της επόμενης εβδομάδας τα νέα 14’’ και 16’’ MacBook Pro, καθώς και ένα νέο iMac με επεξεργαστές της σειράς M3. Τέλος, ο Gurman εκτιμά πως ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα panels των νέων Mac και ουσιαστικά συμφωνεί με το δημοσίευμα του DigiTimes για νέα 14’’ και 16’’ MacBook Pro με οθόνες miniLED πριν το τέλος του 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή