Φινάλε εορτών με τρομερό δώρο από το Epic Games Store

5


Όπως το περιμέναμε, η Epic Games ολοκληρώνει την εορταστική διανομή δωρεάν παιχνιδιών στο Epic Games Store με έναν πολύ δυνατό τίτλο, αν και όχι τόσο όσο θα περίμενε κανείς με βάση το παρελθόν του καταστήματος (βλ. GTA V).

Το τελευταίο δωρεάν game είναι το Marvel’s Guardians of the Galaxy, ένα παιχνίδι που είδαμε αναλυτικά στο review μας στην έκδοση για PlayStation 5 και το οποίο μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε τόσο μεγάλη προβολή το 2021 όσο θα περίμενε κανείς.

Πρόκειται για ένα action adventure με εξαιρετικά γραφικά, εθιστικό gameplay και καταπληκτικό soundtrack, όπου αναλαμβάνεις κατά κύριο λόγο τον ρόλο του Star-Lord, αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού παίζεις και ως Drax, Gamora, Rocket και Root εκμεταλλευόμενος τις ειδικές ικανότητες τους.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα games, το Marvel’s Guardians of the Galaxy θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 για να το κάνετε δικό σας, επομένως, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Marvel’s Guardians of the Galaxy – [Epic Games Store Link]



Πηγή