Χαμηλότερη τιμή της χρονιάς για γνήσια άδεια Office ενόψει Black Friday

15


Από την φρενίτιδα των εκπτώσεων στο πλαίσιο της Black Friday δεν θα μπορούσε να λείπει το κατάστημα GoDeal24, το οποίο εξειδικεύεται στις πωλήσεις γνήσιων και νόμιμων αδειών χρήσης για λογισμικό της Microsoft (π.χ. Windows, Office) και όχι μόνο. Όσοι δεν προλάβατε ή αμελήσατε την προηγούμενη εκπτωτική ενέργεια για τον εορτασμό της Singles’ Day στην Κίνα (η δική τους Black Friday), τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες προσφορές του καταστήματος που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Χωρίς την χρήση κάποιου εκπτωτικού κουπονιού θα βρείτε τα παρακάτω στις αναγραφόμενες τιμές:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGBF62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGBF50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού)

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue“.

payment-2.jpg

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order“.

payment-1.jpg

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods“, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

payment-4.jpg
payment.jpg

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή