Χορταστικό gameplay από την τεχνική δοκιμή του Hades II

0


Η Supergiant Games χάρισε στους φίλους του Hades μια εκτενή ματιά στο επερχόμενο sequel του παιχνιδιού. Η εταιρεία ανάπτυξης διοργάνωσε ένα τρίωρο livestream στο οποίο παρουσιάστηκε το gameplay του Hades II, τα νέα χαρακτηριστικά και οι μηχανισμοί, καθώς και τα νέα σχέδια των χαρακτήρων του που βασίζονται στους θεούς της ελληνικής μυθολογίας.

Ο δημιουργικός διευθυντής της Supergiant, Greg Kasavin, και ο διευθυντής του στούντιο, Amir Rao, παρουσίασαν τις ικανότητες της νέας πρωταγωνίστριας του παιχνιδιού, Melinoë. Παρόλο που είναι η αδελφή του Zagreus, του πρωταγωνιστή του πρώτου τίτλου, και το Hades II αποτελεί άμεση συνέχεια του αρχικού, οι Kasavin και Rao δήλωσαν ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να έχουν παίξει το πρώτο παιχνίδι, ούτε να γνωρίζουν την ελληνική μυθολογία για να το απολαύσουν. Οι παλιοί fans, ωστόσο, θα εντοπίσουν “απολαυστικές αναφορές” που θα υπάρχουν διασκορπισμένες σε διάφορα σημεία.

Η Melinoë είναι μια μάγισσα και δολοφόνος, η οποία είναι έμπειρη με το ραβδί της και μπορεί να χρησιμοποιήσει μαγεία, ενώ έχει αρκετά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τον Zagreus, όπως φάνηκε από το gameplay. Οι Kasavin και Roe παρουσίασαν επίσης νέους θεούς όπως ο Απόλλων, παλιούς όπως η Αφροδίτη και η Δήμητρα, νέους πόρους και διάφορα περιβάλλοντα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, έπαιξαν την δοκιμαστική τεχνική έκδοση του Hades II, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα περιβάλλοντα και στοιχεία θα μπορούσαν να υποστούν ακόμη κάποιες αλλαγές πριν κυκλοφορήσει το τελικό προϊόν.



Πηγή