Χρυσές Σφαίρες 2021: Μετάθεση της γιορτής στις 28 Φεβρουαρίου- Την ίδια ημέρα θα διεξάγονταν τα Οσκαρ που πάνε για Απρίλιο | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

5


Στις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι Χρυσές Σφαίρες για το 2021.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την καθυστέρηση κατά έναν μήνα (συνήθως η εκδήλωση γίνεται Ιανουάριο) και μάλιστα πάνω στην ημερομηνία που αρχικά είχαν προγραμματιστεί τα Οσκαρ.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει «φρένο» στα γυρίσματα ταινιών και έτσι τα Οσκαρ του χρόνου αντί για Φεβρουάριο θα γίνουν τον Απρίλιο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία και τους διοργανωτές της εκδήλωσης Χρυσές Σφαίρες, να μεταφέρουν στις 28 Φεβρουαρίου την διοργάνωση.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών πουδιοργανώνει τα Οσκαρ, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα χαλαρώσει τα κριτήριά της προκειμένου να επιτρέψει σε περισσότερες ταινίες, που βγήκαν απευθείας σε πλατφόρμες βίντεο κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να διαγωνιστούν. Επίσης παρέτεινε τη δική της περίοδο επιλεξιμότητας για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες, η οποία περνά από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 28 Φεβρουαρίου 2021. Η παρουσίαση στις Χρυσές Σφαίρες θα γίνει από τις ηθοποιούς Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ.





Πηγή