Ψάχνετε νέο smartphone με υψηλή ανάλυση, τέλεια γραφικά και μπαταρία που διαρκεί; Την λύση έχει η Xiaomi | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

12


Αναζήτηση νέου smartphone: Μια δύσκολη υπόθεση που απαιτεί αρκετή έρευνα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Αν θέλετε όμως βοήθεια, μια εξαιρετική λύση είναι τα Mi 10T Pro και Mi 10T της Xiaomi. Αναρωτιέστε γιατί; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Η έρευνα για την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για τους ψαγμένους: Θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία. Αναζητούν μια συσκευή που να έχει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, να είναι ταχύτατο, να μην εξαντλείται η μπαταρία το σε χρόνο dt αλλά παράλληλα να μπορούν να τραβούν και φωτογραφίες που θα ζήλευε ακόμη και ένας επαγγελματίας φωτογράφος.

Το μοντέλο Mi 10T Pro

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια συσκευή smartphone που καλύπτει όλα τα παραπάνω. Κι αυτά είναι τα νέα Mi 10T Pro και Mi 10T της Xiaomi. (Εξάλλου, η Xiaomi είναι γνωστό πως πρωτοπορεί στην κατηγορία κάμερας. Δεν είναι τυχαίο πως κυκλοφόρησε την πρώτη κάμερα smartphone 108MP). Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε:

Υψηλή ανάλυση

Είστε Instagrammer ή απλά λάτρης των φωτογραφιών; Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο. Κάμερα 64 MP: Αυτό τα λέει όλα. Χάρη στο σύστημα τριπλής κάμερας με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και κάμερα 5MP macro, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να καταγράψετε τις σημαντικότερες στιγμές σας. Αν πάλι λατρεύετε τις selfies ή θέλετε να δείχνετε υπέροχοι σε κάθε βιντεοκλήση, η μπροστινή κάμερα 20MP, είναι ότι χρειάζεστε.

Το σύστημα τριπλής κάμερας
Το σύστημα τριπλής κάμερας

Αν πάλι σας ενδιαφέρει περισσότερο η επεξεργασία των φωτογραφιών, τα νέα μοντέλα της Xiaomi, Mi 10T Pro και Mi 10T προσφέρουν νέες εξαιρετικές δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών. Θα εντυπωσιαστείτε από τον εαυτό σας, όσον αφορά στις καλλιτεχνικές σας λήψεις. Δοκιμάστε χρησιμοποιώντας το εφέ έναστρου ουρανού αλλά και το εντυπωσιακό στιγμιότυπο ενός κινούμενου πλήθους (εστιάζοντας σε ένα αδρανές υποκείμενο).

Και φωτογραφίες που μετατρέπονται σε βίντεο

Χάρη στην λειτουργία Photo Clones μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία του εαυτού σας έως και τέσσερις φορές σε μία μόνο λήψη! Την ίδια ώρα, μια άλλη λειτουργία, το Timed burst, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις φωτογραφιών με χρονικό κενό, οι οποίες όμως μπορούν να μετατραπούν σε βίντεο, ενώ τρία νέα φίλτρα – τα Cyberpunk, Gold vibes και Black ice – συμβάλλουν στην προσθήκη της επιθυμητής διάθεσης στις φωτογραφίες.

Τέσσερις λήψεις του εαυτού σας σε μία φωτογραφία!

Αν όμως προτιμάτε τα βίντεο, η λειτουργία Video Clones καταγράφει «δύο εαυτούς» σας σε ένα βίντεο, ενώ το Dual Video μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής, όντας έτσι το ιδανικό μέσο λήψης αυθόρμητων αντιδράσεων. Τέλος, η δυνατότητα λήψης βίντεο με την τεχνική time-lapse επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα εφέ γρήγορης προώθησης για πιο ελκυστικά vlog.

Για οθόνη χωρίς εναλλαγή καρέ

Μήπως σας ενοχλεί κι εσάς όταν προσπαθείτε να δείτε ένα βίντεο στο κινητό σας και αυτό εμφανίζεται σαν καρέ; Δεν μπορείτε έτσι να απολαύσετε μια ωραία ταινία! Τώρα, όμως, τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν μία από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες που διαθέτουν τα σύγχρονα smartphone, με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz. Χάρη στην τεχνολογία Adaptive Sync μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στα 48Hz ή να δείτε μια τηλεοπτική σειρά στα 50Hz, ή να παίξετε στα 144Hz. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC), οι συσκευές εισάγουν περισσότερα καρέ για πιο ρεαλιστικά βίντεο και ακόμη καλύτερη θέαση.

Λειτουργία για καλύτερη ανάγνωση κειμένου
Λειτουργία για καλύτερη ανάγνωση κειμένου

Στην περίπτωση που είστε επιφυλακτικοί και μπορεί να σκέφτεστε ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με κάποιο κόστος αναφορικά με την ποιότητα του χρώματος, κάνετε λάθος. Με εύρος χρωμάτων P3 και τεχνολογία TrueColor, η οθόνη προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων με ακριβείς αποχρώσεις. Παράλληλα, η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 προσομοιώνει την υφή του χαρτιού για να προστατεύει τα μάτια σας, ενώ η οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους. Έτσι, η οθόνη προσαρμόζεται έξυπνα στην φωτεινότητα ακόμη και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού!

H οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους
H οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους

Λάτρης των παιχνιδιών; Βρήκατε τον μάστορά σας!

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας Qualcomm® Snapdragon™ 865, τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ισχύος, απόδοση και συνδεσιμότητα 5G. Η Xiaomi συμπεριέλαβε μια ευρεία γκάμα ζωνών 5G, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με περισσότερα δίκτυα και σε περισσότερες τοποθεσίες από πριν.

Θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την υπέρτατη εμπειρία gaming σε υπολογιστή χάρη στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Qualcomm® Adreno ™ 650.

Δυνατή μπαταρία για να μην σας προδώσει κατά την διάρκεια της ημέρας

Έχετε κουραστεί να βάζετε διαρκώς το smartphone σας να φορτίσει. Απόλυτα κατανοητό. Τα νέα μοντέλα όμως της Xiaomi, Mi 10T Pro και Mi 10T, και Mi T10 Lite διαθέτουν μία από τις πλέον γνωστές μπαταρίες-ναυαρχίδες της Xiaomi: μια δυνατή μπαταρία 5.000 mAh. Με ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης ισχύος της μπαταρίας, τα smartphone απελευθερώνουν περισσότερη ισχύ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και θα ξεχάσετε πότε το φορτίσατε τελευταία φορά.

Αν πάλι, απαιτείται ενίσχυση, δεν θα χάσετε ούτε στιγμή, χάρη στην τεχνολογία MMT (Middle MDLI tab) και σε μια εξαιρετικά γρήγορη και μοναδικά σχεδιασμένη διαδικασία ενσύρματης φόρτισης 33W – η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική στον φορτιστή 33W που διατίθεται μαζί με τη συσκευή.





Πηγή