Ώρα για games και στο…LinkedIn!

0


Σειρά και του LinkedIn να μπει στον χώρο του gaming. Σε ολοένα και περισσότερους χρήστες του «επαγγελματικού» κοινωνικού δικτύου έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα Pinpoint, Queens και Crossclimb είτε στην ενότητα LinkedIn News είτε στο My Network, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παίζουν κάθε παιχνίδι μία φορά την ημέρα και να έχουν πρόσβαση σε high scores, πίνακες κατάταξης, αλλά και να βλέπουν ποιος από το δίκτυο τους έχει επίσης παίξει.

Το Pinpoint είναι ένα παιχνίδι συσχετισμού λέξεων. Το παιχνίδι εμφανίζει πέντε διαφορετικές λέξεις και η δουλειά σας είναι να μαντέψετε την κατηγορία στην οποία ανήκουν αυτές. Οι λέξεις θα αποκαλύπτονται με χρονοδιακόπτη και ο στόχος είναι να μαντέψετε την κατηγορία με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις.

Το Crossclimb συνδυάζει τις ασήμαντες ερωτήσεις με έξυπνο παιχνίδι λέξεων. Θα σας δοθεί ένα στοιχείο για μια λέξη, και με αφετηρία αυτήν θα δημιουργήσετε μια σκάλα λέξεων με κάθε επόμενη είσοδο να απέχει μόλις ένα γράμμα από την προηγούμενη. Η διάταξη των λέξεων στη σωστή σειρά θα αποκαλύψει το στοιχείο για να μαντέψετε τις κλειδωμένες καταχωρήσεις στη σκάλα και να κερδίσετε το παιχνίδι.

Τέλος, το Queens είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται απλώς για sudoku χωρίς αριθμούς. Τοποθετήστε βασίλισσες σε ένα πλέγμα έτσι ώστε καμία βασίλισσα να μην αγγίζει την άλλη και να υπάρχει μία βασίλισσα σε κάθε γραμμή και στήλη.

Το LinkedIn προσφέρει τα παιχνίδια του εντελώς δωρεάν και σε αυτήν την φάση ενδιαφέρεται κυρίως να κρατήσει τους χρήστες απασχολημένους για περισσότερη ώρα στην πλατφόρμα του. 

Ο Lakshman Somasundaram, διευθυντής προϊόντων του LinkedIn, δήλωσε: “Είναι καιρός να γυρίσουμε μια νέα σελίδα στον τρόπο με τον οποίο εμβαθύνουμε και αναζωπυρώνουμε τις σχέσεις στην εργασία και να βάλουμε τη διασκέδαση στο επίκεντρο“.

[via]



Πηγή