10λεπτο gameplay trailer για τον «κλώνο» των The Last of Us και DayZ

10


Η Fntastic ανακοίνωσε πρόσφατα την αναβολή της κυκλοφορίας του The Day Before μέχρι το Νοέμβριο, αλλά τουλάχιστον έδωσε στο κοινό ένα 10λεπτο gameplay video για να πάρει μια γεύση από το open world παιχνίδι επιβίωσης που μοιάζει να αποτελεί έναν συνδυασμό των The Last of Us, DayZ και The Division, τόσο σε ατμόσφαιρα, όσο και στο στυλ του gameplay.

Μέσα από το video παρατηρούμε ότι οι gamers θα περάσουν αρκετές ώρες σε stealth καταστάσεις, θα αναζητούν προμήθειες σε παρατημένα σπίτια, θα μπορούν να αναβαθμίζουν τα όπλα τους σε ειδικούς πάγκους και φυσικά θα έρχονται κατά διαστήματα αντιμέτωποι με zombies. Η αλήθεια είναι ότι η κοινότητα των gamers δεν έχει υποδεχτεί με πολύ καλό τρόπο το νέο υλικό, καθώς θυμίζει περισσότερο μισοτελειωμένο project παρά τίτλος που είναι έτοιμος να βγει στην αγορά.

Η εταιρεία αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, πολλοί πίστεψαν πως δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ το The Day Before, ενώ υπήρξε κατακραυγή για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε εθελοντές χωρίς πληρωμή για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του. Στην παρούσα φάση η επίσημη τοποθέτηση στέκεται μόνο στην αφοσίωση της στο τελικό αποτέλεσμα και μένει να δούμε αν άξιζε η αναμονή.

Το The Day Before αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου 2023 σε Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή