10 νέες λειτουργίες που έρχονται στις συσκευές Android

14


Η Google ανακοίνωσε ότι προσθέτει δέκα νέες λειτουργίες στις συσκευές Android, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες της.

Οι ολοκαίνουργιες δυνατότητες στις Android συσκευές:

1. Οι υπηρεσίες των YouTube Music, Google Play Books και Google Photos People & Pets αποκτούν νέα widgets για την αρχική οθόνη.

2. Οι συσκευές με Android 12 όπως το Google Pixel 6 ή το Samsung Galaxy S21 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κλειδιά αυτοκινήτου BMW.

3. Προστίθενται ειδοποιήσεις Family Bell για οικιακές δραστηριότητες.

4. Στην υπηρεσία Google Photos θα δημιουργούνται αναμνηστικά κλιπ για κάθε αργία ή άλλες εορταστικές περιστάσεις.

5. Κάθε μήνα θα πραγματοποιείται μια αυτόματη επαναφορά όλων των αδειών για τη συλλογή των δεδομένων των χρηστών από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούν.

6. Το Google Gboard εμπλουτίζεται με χιλιάδες νέους Emoji Kitchen συνδυασμούς.

7. Αυτόματη εκκίνηση του Android Auto, όταν η συσκευή συνδέεται στο αυτοκίνητό σας.

8. Το κουμπί αναπαραγωγής στην αρχική οθόνη του Android Auto θα είναι πάντα ενεργοποιημένο για εκκίνηση της αγαπημένης σας μουσικής.

9. Το κουμπί φωνητικής αναζήτησης γίνεται γρηγορότερο για την ανεύρεση μουσικής.

10. Έξυπνες απαντήσεις για το Android Auto που επιτρέπουν στον Assistant να απαντά γρήγορα με έτοιμες απαντήσεις και προσαρμοσμένα μηνύματα.

Η Google ανέφερε ότι τις δύο τελευταίες λειτουργίες για Android θα τις ανακαλύψουμε στο κοντινό μέλλον, αλλά οι υπόλοιπες θα είναι διαθέσιμες άμεσα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Google]





Πηγή