1666, το trailer για την ολοκλήρωση της τριλογίας τρόμου

21


Οι νεαροί πρωταγωνιστές του Netflix’s Fear Street Part One: 1994 και Fear Street Part Two: 1978 έχουν τρέξει πολύ για να σώσουν τη ζωή τους, καθώς διαφορετικά φαντάσματα από το Shadyside προσπάθησαν να τους σκοτώσουν. Όλοι όσοι ζουν εκεί μεγαλώνουν, ακούγοντας για τον θρύλο της μάγισσας Sarah Fier, αλλά λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τη βαρύτητα της επιρροής της στο Shadyside.

Σε αντίθεση με τις δύο πρώτες ταινίες της τριλογίας Fear Street, το Fear Street Part Three: 1666 πρόκειται να ξεκαθαρίσει πώς οι αντίπαλες πόλεις Shadyside και Sunnyvale χωρίστηκαν από τον ίδιο οικισμό του Οχάιο τον 17ο αιώνα.

Στην τρίτη ταινία Fear Street Part Three: 1666 θα συναντήσουμε πολλούς ηθοποιούς από τις δύο προηγούμενες ταινίες που θα εμφανιστούν είτε ως πρόγονοι των χαρακτήρων τους είτε ως εντελώς νέοι άνθρωποι που ζούσαν στο Shadyside.

Στο trailer της ταινίας, βλέπουμε πως η Deena Johnson βιώνει φαινομενικά το παρελθόν από τα μάτια της Sarah Fier και μαρτυρεί πόσα από τα τρομερά γεγονότα που παρατηρήθηκαν στις δύο πρώτες ταινίες είναι απόηχοι αυτού που συνέβη το 1666.

Το Fear Street: 1666 αναμένεται στο Netflix στις 16 Ιουλίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή