40 παιχνίδια μέσα στο 2023 και υπό ανάπτυξη η cloud gaming υπηρεσία

7


Από τον περασμένο Οκτώβριο έχει γίνει η ανακοίνωση ότι η Netflix ετοιμάζει τη δική της game streaming πλατφόρμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα της. Η εταιρεία έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη mobile παιχνιδιών και μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα ότι μέσα στο 2023 θα γίνουν περισσότερες από 40 προσθήκες κορυφαίων τίτλων, ορισμένοι εκ των οποίων θα είναι δικές της αποκλειστικότητες.

Πριν από λίγες ώρες είχαμε νεότερα από αυτό το μέτωπο, με τη Leanne Loombe, αντιπρόεδρο του τμήματος external games της Netflix, να σημειώνει ότι ο στόχος της εταιρείας είναι να φέρει τα games της πλατφόρμας της σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές και όχι μόνο στα smartphones. Παραδέχτηκε, βέβαια, πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουν με ακρίβεια και τόνισε πως γίνονται πολύ προσεκτικά βήματα στην ανάπτυξη της cloud gaming υπηρεσίας για να μην πάθουν κάτι ανάλογο με το ακυρωμένο, πλέον, Google Stadia.

Αυτό που κρατάμε για την ώρα είναι πως έχει αφιερωθεί πραγματικά στην ανάπτυξη των Netflix Games, έχοντας προσθέσει ήδη 55 τίτλους που μπορεί να κατεβάσουν και να παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές της υπηρεσίες από τα καταστήματα App Store και Google Play χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους. Αν προσθέσουμε σε αυτά τα 40 που θα προστεθούν φέτος και ακόμη 70 που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως έχει σοβαρέψει αρκετά η υπόθεση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή